Dzonika95 0 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi imam jedno pitanje,pocetnik sam i imam A kategoriju,zanima me da li je preporucljivo da kao prvi motor uzmem Nekog touring-a?,jer kapiram da je on najbolji za putovanja za sta bi ga i koristio.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel derane, a da ti prvo pokažeš da poštuješ kuću u koju si došao? https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam kritiku... Zaređalo se nešto u poslednje vreme pa sam se malo iznervirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...