Nolanka 508 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nabacila bih vizir na kawu er-6n, kome bih mogla da se obratim za pravljenje? Ivan kaze da ne radi, pa ako ima neko neki kontakt ili preporuku, tu sam za savete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj stavio na SV650n ( u ponudi dole imas i druge): Buy Puig Cockpit Fairing Vision | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Puig Cockpit Fairing Vision at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Search result Products | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je danas stigao pogresan vizir koji sam cekao mesec dana. Model za Horneta 2007 a cini mi se da su hornet i er6n isti sto se tice toga. Stavljam link vizira koji je meni stigao pa ako si zainteresovana ja bih ga prodao jer ko ce sad da se juri i to vraca nazad. https://www.biondiaccessori.it/international/negozio/aaa-moto/cupolino-fume-scuro-16/ Na istom sajtu sam pogledao i za er6n i vizuelno su isti viziri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...