Woz38 147 Napisano Jul 18, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra planiram prvi put u životu da posetim Zrenjanin, zašto to kažem je zato što sam bio u preko 70 država, i barem 229 lokacija. Naravno ako pljusak, pokvario je, neki ne upropasti sve. Posle ručka planiram da krenem. Mlad sam vozač, star kamerman, koliko toliko mlad u glavi i mladolik. Danas sam do Sarí vozio, pa preko Kelebije do Palića pa Horgoša pa nazad do Palića i Subotice, oko 200km. No javim se pre no što krenem ovde. Nemam pojma gde i kuda ću. Znam samo da mi se vozi i odredište postoji da bih se posle i vratio.... Volim riblju čorbu.... Svako dobro....sledeće nedelje vozimo po Srbiji, južnije od Dunava, a vikend je isplaniran...Možda za rođendan, možda nikad.... Žarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nebo dozvoli. Osim polako šta je još trik u vožnji na kiši tj pljusku? Stati? Kabanicu šarenu imam, tj motociklističkarsko odelo za pljusak. Nisam doduše testirao još. Pokisao jesam, mada malo na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96394-saveti-sigurna-vožnja-motocikla-po-kiši/&tab=comments#comment-1554409 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledah i pročitah. Uhvatio me pljusak u Tavankutu, i vozio po ne mnogo jakom pljusku nekih 10 minuta i obukao donji deo kišnog odela i stala.... Naredna tri sata sam vozio po Bačkoj i nije padala. Neko iz ZR? Bilo nevreme kao po najavi? Do Vrbasa stigoh preko Kule. Vrbas prilaz ima vrbav asfalt. Nije prijatno voziti po takvom putu. Slika je kod izlaska s autoputa kod Žednika. 30 rsd od BT do Žednika. 130kmh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Prodjoh danas kroz ZR. A ovde negde odlučih da ću kući i noću da vozim. Prevozah Banat od Istoka do Zapada, BC, Vršca do Tise i Bačke mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...