Sveta 5. 1985 Napisano Jul 14, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine neću !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Jul 15, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Ono jeste da je ove godine stiskavac s izborom gde otici ali,uvek ono ali -ljudi zar nije jos uvek otvoren koridor bugarska-turska?!..mislim da to nije losa destinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Jul 16, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Lion5 je napisao: Ono jeste da je ove godine stiskavac s izborom gde otici ali,uvek ono ali -ljudi zar nije jos uvek otvoren koridor bugarska-turska?!..mislim da to nije losa destinacija Nije da nije losa nego je odlicna ali sam je prosle godine vozio 25 dana i 7000 km imam putopis na forumu o tome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Jul 16, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Ah,sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...