miStery 1 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha da sa 150cc da sednem odmah na mashinu od 1000cc shteta shto nema model od 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha da sa 150cc da sednem odmah na mashinu od 1000cc shteta shto nema model od 250 Ja sam uvijek mislio da se motocikl vozi "glavom" i u to sam i dalje ubijedjen.Bitno je znanje i iskustvo, a ne velicina motora.Na svaki motor se covjek navikne za cca. sedam dana.Ovdje je u pitanju samo velicina motocikla tj. visina sjedista od zemlje, bez obzira na tvojih 176cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda Pero na svom Varadero 1000, sa svojih 178. Prodao ga je posle pola sezone. Razlog je bio visok i težak. Kaže da je jedan od najboljih motora koji je vozio. A nemože se reći da ima malo km ( vodič moto tura po evropi) ili malo iskustva sa motorima. Sada vozi Fazer 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda Pero na svom Varadero 1000, sa svojih 178. Prodao ga je posle pola sezone. Razlog je bio visok i težak. A nemože se reći da ima malo km ( vodič moto tura po evropi) ili malo iskustva sa motorima. Ima kratke noge. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan za zene ima jedan mnogo dobar motor ;D xaxaxa...lol/// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Naravno a ovo se dešava kada imate prevelik motor. Fotka i linkovi su putopisa koji je pisao Mikulanac Tajlan, Laos Kina pa nazad. citat: U toku manipulacije kamiona i mister Anatu se prevrnuo motor . Boza ne dozvoljava nikom da mu pomogne .Staro pravilo glasi vozi motor koji sam mozes da podignes . Ipak nema sanse . Covek ima 49 kg , 165 cm i cizme na stiklu da bi dohvatao zemlju . I lokacija fotke http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Cb/9lCr7_2007chinayunan7595ke9.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno a ovo se dešava kada imate prevelik motor. Fotka i linkovi su putopisa koji je pisao Mikulanac Tajlan, Laos Kina pa nazad. citat: U toku manipulacije kamiona i mister Anatu se prevrnuo motor . Boza ne dozvoljava nikom da mu pomogne .Staro pravilo glasi vozi motor koji sam mozes da podignes . Ipak nema sanse . Covek ima 49 kg , 165 cm i cizme na stiklu da bi dohvatao zemlju . I lokacija fotke Kao prvo za podizanje prevrnutoga motora pored snage treba i tehnika. A Varadero je pravi muski motor i ono u predhodnom postu je trebalo shvatiti kao malu salu upucenu miStery. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A sto nijedan, sem skutera!? :-\ A sta znam, nista drugo ne stoji lepo devojci, neje motor za zene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenk_castle 28 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta znam, nista drugo ne stoji lepo devojci, neje motor za zene Moram da se ne slozim sa tobom. Pre par meseci stojim na semaforu kod glavne poste gde je ona velika raskrsnica. I dijagonalno preko raskrsnice na semaforu stoji devojka na GSX-R1000. Da nije imala stikle ne bi mogla da dohvati asvalt. Devojka nema sta da je vidis. Ali vlada masinom za medalju. Vidjao sam muskarce koji slabije voze. Otvori se zeleno samo je odletela. I da mi devojke ovde ne zamere, misao koja mi je prosla kroz glavu bila je: "Ako ovako dobro jase ovoliki motor kako li bi ..." Stoji devojkama lepo sve sto umeju da nose, ili u ovom slucaju voze. Svako treba da vozi ono sto ume, moze, da vozi bezbedno, na cemu se oseca sigurno i komotno i sto mu se dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaza vam nebi trebala predstavljat problem, ako ste naucile da vozite motor s brzinama mozete slobodno i R1 da vozite, dok god kontrolisete sebe kontrolisacete i motor. Jedino obratite paznju na tezinu i visinu tezista motocikla, radi voznje u gradu koja podrazumeva dosta zaustavljanja i provlacenja, kao i radi eventualnog podizanja u slucaju pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A sta znam, nista drugo ne stoji lepo devojci, neje motor za zene Moram da se ne slozim sa tobom. Pre par meseci stojim na semaforu kod glavne poste gde je ona velika raskrsnica. I dijagonalno preko raskrsnice na semaforu stoji devojka na GSX-R1000. Da nije imala stikle ne bi mogla da dohvati asvalt. Devojka nema sta da je vidis. Ali vlada masinom za medalju. Vidjao sam muskarce koji slabije voze. Otvori se zeleno samo je odletela. I da mi devojke ovde ne zamere, misao koja mi je prosla kroz glavu bila je: "Ako ovako dobro jase ovoliki motor kako li bi ..." Stoji devojkama lepo sve sto umeju da nose, ili u ovom slucaju voze. Svako treba da vozi ono sto ume, moze, da vozi bezbedno, na cemu se oseca sigurno i komotno i sto mu se dopada. U stiklama na gixeru 1000, svasta Ne znam, postujem tvoje misljenje, ali jednostavno meni motor nije za zene, ne volim ni kur**tine da prostite sto im tange sevaju na repu nekog eRa, ali nekako lepse devojcica izgleda na zadnjem sedistu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan U stiklama na gixeru 1000, svasta Ne znam, postujem tvoje misljenje, ali jednostavno meni motor nije za zene, ne volim ni kur**tine da prostite sto im tange sevaju na repu nekog eRa, ali nekako lepse devojcica izgleda na zadnjem sedistu... slazem se...motor nije da ga zene voze...piaggio je izmislio vespu za zene i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sto puta nestabilniji mali motor na kome drzim noge ko da cu da se upiskim, tako da vise volim one koje moras da opkoracis (molim vas bez dvosmislenih komentara) i da drzis stopala u polozaju slicnom biciklu. Na prste mogu da nabrojim kome bih sela na suvozacevo sediste jer obicno ti sto smatraju da zene nisu za ovo ili ono misle da drze sve u svojim rukama, a moje misljenje je da je jaka masina ipak gazda. Pametna i hladna glava moze sve dobro da radi ne bitno kog je pola !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Okliznuce se kad tad sa tih stikli, zene...... Na plazi u stiklama i kompletnoj sminci, na skijanju u bundi od nerca i stiklama od 12cm, pa sta da im radis, zenska glava je cudo, ali ih ipak volite i ne mozete bez njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan A sto nijedan, sem skutera!? :-\ A sta znam, nista drugo ne stoji lepo devojci, neje motor za zene Vozis motor zato sto ti lepo stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A sto nijedan, sem skutera!? :-\ A sta znam, nista drugo ne stoji lepo devojci, neje motor za zene Vozis motor zato sto ti lepo stoji Pa nisi u toku, to je sada pomodno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Kad mi neko odvali ovakav komentar onda mi se se*e... Strasno, i to neko ko jedva zna da upali motor. ONTOPIC: Mozda sam preterao malo, ova naprimer izgleda simpaticno, mada opet :-\ Ali zensko na R-u, nece da bude Ali to je samo moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A sto da ne :-\ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A sto da ne :-\ Ne znam, zasto tebi da ? Jednostavno ukusi su razliciti, ja sam predlozio skut neki i mislim da je to najbolje, naravno ja sam samo ja, i imaju zenske da citaju 11 stranica ako im se ne svidja moj komentar, sta znam, jednostavno mi R motor nije za zenu, niti neki coper tipa vn2000. Nemogu da objasnim zasto tj neznam, jednostavno tako mi izgleda. Mozda nekad i promenim misljenje, who knows... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zar nije extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, ima torbu u obliku mede na ledjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, ima torbu u obliku mede na ledjima Od svega tebi medo zapao za oko. ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sam proucio klip ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenk_castle 28 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, ima torbu u obliku mede na ledjima Od svega tebi medo zapao za oko. ??? ;D ;D ;D Pa meda je meden. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...