XSR 62 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Nigde nemogu da nadjem koliko konja ima > Jel moze neko da postavi detaljne specifikacije i ako ima vlasnika mali neki review. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mnogo Suzuki GSX-R 750 Engine: 750cc, four cylinder Power: 147.8bhp @ 13,200rpm Torque: 63.68nm @ 11,200 rpm Transmission: six-speed Dry Weight: 167kg Seat Height: 810mm Fuel capacity: 17litres http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/motors/biker/article974272.ece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan E sad ima li ga neko odavde ;D ;D ;D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Hmm nema niko, niko ne zna nista, nemogu da nadjem neki srpski/hrvatski tekst, aj maki onda barem ti napisi review svog trebalo bi da su slicni. Ili me uputi na temu ako si vec negde pisao o njemu. Bio sam u markosu motor je cini mi se oko 10500e, u rodicu je popust na R modele i R6 kosta cini mi se 9550. Sta bi vi pre uzeli? k8 600 je 9800 i on definitivno ispada, za malu doplatu moze 750, a r6 je bez snizenja tj sl godine ce biti 10500 isto kao i k9 750, a sad je 9500, dal onda k8 il r6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan k8 750 bez trunke dileme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih, al nadjose bas sad da spuste cenu r6-ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 3, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan k8 750 bez trunke dileme Takodje. ;D Evo, za par dana cu da ti objavim komplet review! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 3, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gledano po razlici u ceni, ako je taj Suzuki 750 svega hiljadu evra skuplji od R6, onda je on bolji pazar. Pak, ako prelaziš sa 125 kubika, možda je prevelik skok na blizu 150 konja, pa je onda R6 opravdanija kupovina, mada je možda i ona prejaka. Ne znam koliko godina imaš, ali ako si mlad, skok sa 15 konja na 130 ili 150 je verovatno prevelik. Imaš u hrvatskoj Motoreviji 07-2008 tzv. Master Bike 2008 test puno motora, među kojima su i K8 750 i R6. Ako ne nađeš ovaj časopis na kioscima, pokušaj da skineš skeniranu verziju: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=26954&st=30 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=3f52d6207da9de663ed1591fa0680818&act=attach&type=post&id=127436 Moraćeš prethodno da se registruješ. Tu nisu nešto posebno ishvalili 750-ku, čak su naveli da je u pojedinim detaljima lošija od K8 600. Ukratko, ovo kažu za Gixxera 750: Drugi stupanj prijenosa je prekratak za većinu situacija, a u trećem ima slabiji potisak nego pojedine 600-tke u drugoj brzini. Uz to, ulazite li u zavoj u visokom stupnju prijenosa, 750-ka gura preko prednjeg kotača prema vanjskom dijelu staze. Ni upravljivost nije tako dobra kao kod manjeg brata, a motor je na gasu grublji. Što se tiče izgleda, i meni se sviđaju i K8 600 i 750 i R6, tako da će ti izbor nesumnjivo biti težak Konačni rezultat Master Bike 2008 testa je: 1. Honda CBR 1000RR 2. Aprilia RSV 1000 R f. 3. Yamaha YZF-R6 Opet, ovo ne mora da bude merodavno pri tvom izboru, ovde su motori testirani na stazi. Da ponovim, najvažnije u svemu ovome je tvoja bezbednost, pa razmisli možda i o nekom malo slabijem motoru, recimo Suzuki GSX 650 F. http://www.motorcyclists-online.com/o1_651_First-look---2008-Suzuki-GSX-650-F-.html http://www.topspeed.com/motorcycles/suzuki-gsx-f/ke2786.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovaj link http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22151.new#new Ima puno brojeva časopisa Superbike Magazine, a u nekima od njih i testova motora koje razmatraš da kupiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim, najvažnije u svemu ovome je tvoja bezbednost, pa razmisli možda i o nekom malo slabijem motoru, recimo Suzuki GSX 650 F. Hvala na informacijama i iscrpnom odgovoru Ne brini. Smatram da imam dovoljno iskustva i samokontrole za ove motore Inace cena r6 i k8 750 bila bi ista da nema snizenja, a to je samo ove godine. i ja kontam da je 750 bolji izbor. al aj da vidimo sta kaze maki. Ne bi trebalo neke velike razlike da bude izmedju njegovog i novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan K7 750 i K8 750 se prilično razlikuju. K8 600 i 750 su ove godine novi modeli, imaju mape ubrizgavanja i još gomilu sitnih promena, tako da to nisu isti motori kao prošlogodišnji. Više puta je rečeno na forumu da novi model Gixxer 1000 izlazi svake neparne godine, a 600 i 750 svake parne. I da znaš, samokontrola se gubi veoma brzo ako je motor jak, a čovek mlad Rezultati na pisti su na strani R6, ali ja bih se verovatno odlučio za K8 750 jer je veći, ako ništa drugo Ne znam kakvi su tvoji gabariti, ali R6 mi deluje kao najmanji motor u klasi, a o sedištu za suvozača da i ne razgovaramo. Već to bi mi bio razlog za ovakvu odluku, kako sam naveo, a postrani to što je R6 verovatno najlepši R i što daje bolje rezultate na pisti nego K8 750. Suzuki ne zaostaje puno po lepoti, ako uopšte zaostaje (o ukusima ne vredi raspravljati), tako da ovo ne bi bilo najvažnije pri mom odlučivanju. Ali kažem, svako ima svoje kriterijume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ej pa ti citas testiranja nekakvih vozaca,svaki motor moze da se vozi a ti sigurno neces voziti trke,ako nema nekih kvarova ili slicno kupi onaj koji ti se vise svidja,registracija ce ti biti ista a ja sigurno ne bi kupio drugi motor jer se na nekom testiranju onaj koji sam hteo nije pokazao najboljim,ako taj motor zadovoljava sve sto trazis onda ga kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, r6 mi odgovara po svemu, izgled, gabariti, snaga, ali ja sam mislio da nemoze da prismrdi k8 750 zato sam i razmisljao o suzi. Cudi me da r6 dobija 750-ku na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Možda zavisi i od vozača ;D Jel si pročitao čitav članak Master Bike 2008? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nista nije jako i puno ako ima covek u glavi i koristi ga ! Sve ostalo je bezveze jako puno konja itd i ja sam presao sa Apn4 na Suzuki k5 600 bitno je pamet u vuglu i polako na pocetku i naravno zaboravite kurcenje . Kupuj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nista nije jako i puno ako ima covek u glavi Potpuno se slažem, ali čovek od 16 ili 18 godina ima daleko manje u glavi nego neko od 30 ili 40, odnosno daleko drugačije razmišlja. Ovo kažem bez omalovažavanja omladinaca, ali život nosi svoja iskustva i čovek se uči dok je živ. Kao klinac se nisam plašio brzine, a sada se, Boga mi, plašim. ja sam presao sa Apn4 na Suzuki k5 600 bitno je pamet u vuglu i polako na pocetku i naravno zaboravite kurcenje U koliko godina? Opet se slažem da treba zaboraviti na kur.enje, ali u tim godinama je takvo ponašanje normalno. Koji klinac ce kupiti motor i neće se kur.iti sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...