Milllan 83 344 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, vozim piaggio mp3 LT, 500 kubika. Motor je sjajan, ali malo tvrd sa ogibljenjem napred, u programu sam polaganja za A2 kategoriju pa polako snimam sta bi mi moglo odgovarati. Zapala mi je za oko Honda Forza 300. Ima elektricno podesavanje vizira sto mi je odlicna stvar, ali ne znam sa li je 25 konja dovoljno za medjuubrzanja na brzinama od 70, 80km/h? Da li neko vozi konretan motor i kakva su mu iskustva? Moja prosecna brzina je oko 80km/h i nemam potrebu da nekim manijacenjem, hedonista sam u voznji i akcenat mi je na komfortu. Alternativa bi mi bila i piaggio X10, ali sam citao da je bilo problema sa elektronikom i mehanikom, ne bih da kupim nesto pa da visim kod majstora. Svako iskustvo bi mi dobro doslo, unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 31, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi video Temu od 107 strana, nego otvaraš novu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...