mixa 1009 Napisano Jun 3, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam danas saznao,u ponedeljak u Subotici je covjek sa Dzipom pokupio decka na motoru,i cik pogodite sta je uradio,ladno OTISAO,pa dokle vise?! Decko je trebao na operaciju,ne znam sta je polomio!?A motor totalna steta! kakvi su to kreteni,ja bi to sve na kolac i to neomascen,stoka,uh! :twisted: :twisted: :twisted: Nadam se da ce sa deckom biti sve u redu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Jun 3, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam saznao,decko je drugi srednje,polomljena butna kost na nekoliko mjesta,tako da ce morati da stavlja sipku! Operacija u utorak!!! Zelim mu sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: :shock: Uvek neka sranja Nadajmo se da ce se brzo oporaviti, a taj "pesko" sa dzipom valjda ce pokupiti i neku BETONSKU banderu! :idea: Pa nek onda bezi :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Jun 3, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E, al te fore 'hit and run' me tako nerviraju da je to strasno... Pa jeli moguce da neko nema herca da pomogne coveku koga je upravo tresnuo... Uh :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Strasno :shock: Znaci stavarno ne mogu da verujem da neko moze tako nesto da uradi :?: :x Nadam se da ce decku biti OK... PS. Ovoj temi je mesto u Crnoj Hronici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...