Evil_Zo 8 Napisano Jun 1, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Rade sa IXS opremom. Zvao sam ih za cijene za par artikala i dosta su povoljni i sve imaju na lageru, nista se ne ceka. Adresa je: Mihaila Bulgakova 34dj To bi trebalo da se nalazi nedje na Mirijevu. Ako je neko od vas bio tamo molim da mi objasni kako da stignem. Gledao sam na Plan Plus-u 2003 i ta ulica ne postoji, vjerovatno je to neki novi naziv. Ako neko zna staro ime ulice ili zna otprilike da opise dje se ovo nalazi, molim neka napise. Edit: http://www.bszcompany.rs/ Tel: +381 11 3423 407 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 1, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada se ta ulica zvala Dušana Petroviæa Šaneta. Kad uðeš u Mirijevo sa gornje strane tj. iz Milana Rakiæa ne skreneš levo nizbrdo veæ nastaviš pravo pa na 2. semaforu skreneš desno ka Jugopetrolovoj pumpi i poviše nje oko 300 m sa desne strane u dnu dvorišta je broj 34ð. Nije baš upadljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 1, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam bio u prodavnici niceg nije bilo ,sve se narucuje iz kataloga!mislim da roba stize svakog petka. imas katalog na njihovom sajtu ,ne moras da se cimas do tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 1, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pardon!kad kazem roba mislim na odecu i kacige ,a za ostalo ne znam!Izvinjavam se jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja vise puta..ono sto nas zanima uglavnom se ceka! Ljudi su fini i ok! Narucuje se iz kataloga i cene su normalne :whistle: Mada licno nikad nisam imao zivaca za to "cekanje" a i ako narucis iz kataloga nesto a ono ti se nesvidja "uzivo" sta onda :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 3, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Poruèio jašu u ponedeljak a stigla u petak...jedno pozitivno brojanje za mirijevce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodavnica je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam juce svratio da kupim kornjacu. Definitivno imaju vise u stvari u radnji nego pre 2 godine kada sam prvi put bio, ljubazni su i cene su im dobre tako da ce me sigurno jos vidjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2737 Napisano April 16, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan tu sam kupio jaknu,pojas kacigu i jaknu za devojku.... Dosta opreme i svakog petka stize oprema.... cista 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 12 godina radim sa njima ,NIKADA nisam imao zamerku ! mislim da su solidni...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Lady 0 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupila rukavice . Jako su ljubazni i predusretljivi, sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih pre petnaestak dana i pitao za radno vreme. Čovek mi je ljubazno odgovorio da mogu da dođem i posle radnog vremena i dao mi broj svog mobilnog telefona. Otišao sam sa prijateljem u 18h jer nisam mogao ranije, pozvao ga, otvorio je radnju i ceo sat nam pokazivao opremu. Na kraju sam kupio jaknu sa popustom od 20€ a prijatelj prekrivač za motor. Sve pohvale za B.S.Z. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zo, ako hoces da te odvedem tamo, samo javi. Barem dan ranije, da mogu da se organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dosta opreme,odlican kvalitet,ok cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krstich 0 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio par stvari i sve bilo ok, dok moj drug nije porucio plastike za jaknu, pri cemu su mu prodali najskuplji model, a isporucili najjeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Primedba što nemaju bar neki komad od top modela goretex jakni na lageru da se pipne, vidi, proba... Naručio sam artikal u vrednosti od 700 evra bez da je probam (jaknu "Explorer pro"), zahvaljujući usmeno prenetom iskustvu Daneta i Kome sa istom po vukojebinama Sibira, i jedva čekam da mi stigne :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan pa da ih pohvalimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas tamo, covek korektan i ljubazan, narucio sam navlake za cizme (za kisu) od 30e i treba da stigne sledeceg petka. Inace, ispred radnje nema nikakvog znaka, sem starog izlizanog znaka auto-delovi (mozda je tu nekad bila auto radnja). Tacno 300metara od pumpe uzbrdo, tu je i raskrsnica (preko puta same radnje)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inace u bsz-u mozeta da kupite i nadjete dosta rezervnih delova za motore isti je princip kao i ixs oprema svakog petka i subote je roba tu....za yamahu ima sta ocete mada i za ostale motore ima ali potrosno...gazda mi je prijatelj pa znam,pa reko da vam kazem da znate ako nekad zagudi i nema gde...posto npr Rodic nema nista od delova..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su mi navlake za cizme (kamasne), fantasticne su, sa gumenim djonom, a ljudi su odradili posao max. profesionalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jeftine stvari i mogu da se probaju... Kada sam došao da sa namerom da kupim goretex jaknu od 700 evra nije bilo šanse da je probam jer je izgovor bio - ko još u srbiji to kupuje pa je i nema na lageru. Ove od 100-200 mož da biraš i probaš kolko hoćeš. Dakle može da se naruči, čeka se nedelju dana, pa kad stigne praktično se nadjete pred svršenim činom. Na kraju sam je ipak kupio, dobio i popust, jakna je odlična (zasluga fabrike IXS). Nikada više neču da kupim stvar koju predhodno ne probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Jeftine stvari i mogu da se probaju... Kada sam došao da sa namerom da kupim goretex jaknu od 700 evra nije bilo šanse da je probam jer je izgovor bio - ko još u srbiji to kupuje pa je i nema na lageru. Ove od 100-200 mož da biraš i probaš kolko hoćeš. Dakle može da se naruči, čeka se nedelju dana, pa kad stigne praktično se nadjete pred svršenim činom. Na kraju sam je ipak kupio, dobio i popust, jakna je odlična (zasluga fabrike IXS). Nikada više neču da kupim stvar koju predhodno ne probam. Ja licno nikada ne bih uradio tako nesto ,pogotovu za tu lovu.Verujem da je jakna odlicna ali u cemu je problem pa si promenio razmisljanje ! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stvar koja i nije za pohvalu:" desava se da ti prodavac kaze da je kaciga 110e, a sutradan pitas gazdu za isto, e sad je vec 115e, tako da je savet da uvek pitate i telefonom i tri puta ako treba da se "takse" ne povecaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan A bas nemaju neki izbor sve se ceka...... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan roba je tu svaki petak i subotu...potrebno je samo da se odlucite do cetvrtka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...