Tomislav ilic 1 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam clan i mozete me zvati tom,vozim yamahu fjr 1300 a,i treba mi savjet kako da sprijecim toplotu na butinama i staje najbolje postaviti tu,unaprijed hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 7, 2020 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam clan i mozete me zvati tom,vozim yamahu fjr 1300 a,i treba mi savjet kako da sprijecim toplotu na butinama i staje najbolje postaviti tu,unaprijed hvala.Здраво и добродошао! Ја сам возио прву генерацију 2001. и ових дана купујем другог ФЈРа и могу да ти помогнем на ову тему. Ми смо куповали термоизолациону фолију који смо стављали испод резервоара и много лепо ради посао. Мислим да ми је остало једно парче па можемо да се договоримо да ти дам... Мојих пет пара... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav ilic 1 Napisano Maj 8, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru i ponudi al jase nalazim u swici tsko dacu morati ovdje da nadjem to,zahvaljujem se jos jednom na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 8, 2020 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan ОК, ево га линк са Алија, да видиш о чему се тачно ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...