Great ATuin 4 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Oy drugari, Gde mogu da nađem taj relej... stari se spalio od verglanja Majstor veli da može da natrti neki sa auta... al radije bi' oriđinale deo. Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto crce pre mesec dana i ubudzio sam neki od Aprilije,ali jedva,morao sam da secem konektor da bi lego u leziste.Inace su oko 20 e ali ja nisam mogao da nadjem original pa sam ga zbudzio. Inace na KLE-u je isti kao i na EN-u,okrugao sa osiguracem od 30A,a ja naso kockasti sa drugacijim rasporedom kontakta na konektoru ali RADI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Da,moze da se nabudzi,skoro sam rasturao Transalpu instalacije (za divno cudo u ODLICNOM su stanju za mator motor),i koliko mogu da ocenim kod mene nije originalan relej (bese se jos zove i solenoid?) ali motor super radi i pali kao mina cim pogledam u dugme malo strozije ;D tako da moze sigurno da se nabudzi i da radi lepo,ne brini sto nije original! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan pali kao mina cim pogledam u dugme malo strozije :D :D Znaci ne gine trtenje ...ok ondak... A jel ima neka radnjica gde prodaju moto me'aniku, il pravac prvi servis? Ja znam samo za radnje sa opremom (kacige i sl...). Hvala drugari.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne bi probao sa oglasima,i nasim na forumu i ostalim po novinama,sigurno ima ljudi sa rasturenim motorima koji ih prodaju za delove,tako sam ja umalo kupio CDI za Transalpa sa jedne rasturene Afrike,umalo zato sto su cenili polovan i netestiran deo kao nov koji moze da se kupi preko neta i stigne za nedelju dana,pa ne vidim sto ne bi i ti pokusao tako,ne mora da bude sa tvog modela uopste (recimo meni kod Transalpa pasuje od Africe,Dominatora,ostalih Transalpova...),cak ni istog proizvodjaca,samo potrefi"radne"specifikacije! E sad ako zelis bas za tvoj motor i to bas nov novcijat deo,onda pravac kod uvoznika tvoje marke i kupi nov originalan,ne verujem da je preko 30-40 evrica (p.s.20 eura mi deluje bas malo,obzirom da bi se onda cene kretale u rasponu od 20 do 50-60 eura)!? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...