K_A_W_A 948 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj forum smatram kao jednu lepu i veliku svoju porodicu. Te sam zeleo da podelim sa vama svoje razmisljanje. Hvala Vam svima na pohvalama i podrsci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nikola...Nikola...pametno zboriš...nadam se da ću i ja tako misliti kada dođem u tvoje godine ;) :D :D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) hahahahhahah! kako sam se slatko nasmejo :D :D.... pa Zare, ti bi mogo biti cale Nikoli....po godinama. Ma kakav ćale...ćale i po...još malo pa deka ;) Lijepo je kada neko zna šta hoće,kada nešto radi i sebe radi a ne samo radi drugih.Bravo za Nikolu. Ali...meni moje godine ( 53 ) ,staž ( 36 ) i pređeni kilometri ( preko 500.000 ) potvrđuju da ni ja ,do sada,nisam pogriješio...bar ne previše :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nem sta. Ja pre dva meseca pazario BMW F650 st. Pun pogodak. Polako sam postigao to da i zena sad vec uziva u voznji. Naravno u pocetku je bilo jako tesko i smesno, posto je moja zena panicar. Na pocetku nismo prelazili 60 km/h, ali smirenom i sigornom voznjom stigli smo do 80-100. Neces pogresiti, sigurno. Kad kupis neki putni, baci poruku pa de provozamo. Moze i pre toga. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ili ima nešto u glavi, ili nema. Svako sebi povlači liniju gde će stati. Ma koliko ubedljivo bilo opravdanje da te jaka mašina tera da je voziš do krajnjih granica, ipak, ti sam određuješ da li ćeš je voziti tako i da li ti na kraju krajeva takav motor i treba u životu ( ne pokušavam da pljujem R-ove! ). Ono što bi trebalo da te gura da razmišljaš o tome šta je najbolje za tebe i da poštuješ svoj život je to što si nažalost izgubio blisku osobu i sam znaš koliko je teško podneti tako nešto i sigurna sam da nikada nikome ne bi poželeo takav bol. Zato razmišljaj trezveno, voli svoj život i poštuj ga, odluči šta je najbolje za tebe i ljude koje voliš, uživaj u životu, ali sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu nista nije sigurno. A posebno motori. Ako zelimo da budemo sigurniji, motore treba zaobici u sirokom luku. Kao i bicikle, rolere, automobile,... E sada, da li je R manje siguran od endura? Hm. Pre bih rekao da je vozac kljucan u toj prici. I , naravno, splet okolnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 652 Napisano Jul 4, 2008 drkadzija, 1232 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja oglasim , promenio sam podosta motora . Činjenica je da sam sa skuterom , dominatorom ili tdm bio brži nego zzr-om , nisam zazirao da im dam gas do panja i nepuštam , da ih uvlačim među aute, te stvari sa zzr om ne radim pre težaki glomazan je za to, za duže puteve ga obožavam , mada mi neke off road ture ne gode baš, setiću se Tare . Za vožnju modernih r-ova je potrebna velika kočnica u glavi , ti motori prelaze više puta mogućnosti ljudskog tela. Stičem utisak i da su pravljeni isključino za stazu koju mi nažalost nemamo, Pravo zadovoljstvo bi bilo izvesti jedan r1 , zx10r, 1098 na stazu i voziti ga bez staha od ostalih učesnika u saobraćaju. Nikola pozdravljam tvoje razmišljanje, ali nažalost tip motora ne diktira način vožnje već vozač, a hiljadu puta smo rekli da volan i alkohol ne idu zajedno. Nažalost se ponekad uklopi više loših faktora i eto nesreće, nemora da to bude ničija krivica, apsolutno bezbedno ne postoji ali ipak treba da se trudimo da se zaštitimo što više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da kazem svaka cast i to da ce ovaj post biti nekom od koristi definitivno Samo reci hvale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan ali nažalost tip motora ne diktira način vožnje već vozač Nije tacno, nikola je u pravu ,mozda ne u potpunosti ali jeste. Motor ne diktira voznju ,ali si na R1 i slicno na mukama pri brzini od 100kmh. to je stvarno mucenje i prosto ti je lakse kada ides brze,a upravo to brze je opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...