SH@NE 3 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Triumph je predstavio svoj najnoviji model u Rocket III gami na svojoj godišnjoj konferenciji dilera u Americi. Touring model koristi identičan motor kao i model Rocket III, zapremine 2,3 litra što omogućava fantastične dugoprugaške mogućnosti ovog motocikla. Na Touring modelu je potpuno novi ram, rezervoar, svetla i još dosta detalja, koji su svi posebno dizajnirani imajući u vidu želje kupaca, koji kupuju ovakve modele. Ogibljenje je mekano i podešeno za duge putovanja autoputevima, dok su gume nešto sužene kako bi se omogućilo lakše manevrisanje. Nožne i ručne komande su potpuno podesive, a Triumph za ovaj model nudi širok spektar dodatne opreme, koja obuhvata 70 jedinstvenih dodataka. Rocket III Touring će biti predstavljen na Samu motocikala u Milanu, početkom novembra. Cena na evropskim tržištima bi trebala da bude u oko 15000 EUR. Drumska krstarica na britanski nacin zeli ovim modelom zadati par udaraca harley-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ces da stavis ovaj motor kad tad......extra odradjeno....jer smo mi lenji da trazimo,samo tako nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan hvala vlado!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga vozio i super je motor,moze da skrene,ima dobre kocnice,super je za vozaca i suvozaca......ali ja samo sto nisam zaspo na njemu.Valjadam i treba malo vise da se naviknem na kruzere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan motor je vec predstavljen u januaru na BIKE-EXPO u Padovi , cena baze je 17900 evra pa na gore zavisno od dodatne opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan U Sloveniji su cene Rocketa III 18.321 € , a Rocketa III Classic 18.607€. Cene za model Touring još nema, a verovatno bit če prreko 19.000 €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Drumska krstarica na britanski nacin zeli ovim modelom zadati par udaraca harley-u? Tesko da moze zadati udarac HD-u, ali ce svakako biti atlernativa evropskim patriotskim bajkerima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...