aslservis 93 Napisano April 18, 2020 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam za cbr600rr. Motor je mazen i pazen, mogu slobodno reci u salonskom stanju, godiste je 2005. Promenjeno ulje i semerinzi viljuske, lanac i lancanici, ugradjen radijalni glavni cilindar prednje kocnice i teflonska creva, poviseni vizir (posedujem i original) i jos po neke sitice.Gume su za zamenu. Registrovan do avgusta na mom imenu. Tri fabricka kljuca. Nikad padano. Agregat, menjac, kvacilo sve bez greske. Ne dimi, ne lupa.... Cena je 4150eura Kontakt na 060/0909093 Darko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uh...lutka, srecna prodaja. ps.Sto za 600, to je za devojcice, oces 1200? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 618 Napisano April 19, 2020 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Boki za Navak je 600 mnoogo upotrebljiviji.... kapiram da je to smisao zamene ... decko, ponovo da kažem kapiram, hoće stazu da vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, grof je napisao: Boki za Navak je 600 mnoogo upotrebljiviji.... kapiram da je to smisao zamene ... decko, ponovo da kažem kapiram, hoće stazu da vozi. Ma sve znam Laki, salim se ja malo PS: Ter'o bi ja i ovo na stazi samo tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj ovakvih motora ali stanje je za 10-ku. Svaka cast gde si ga pronasao i ocuvao, cena nije velika za primerak kakav posedujes. Srecna i brza prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Одличан примерак,кад сам био у потрази за мотором,гледао сам и седео на једном моделу,за моје габарите премали мотор. Само јел мора онако ауспух? Срећна продаја! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, VR46 je napisao: гледао сам и седео на једном моделу,за моје габарите премали мотор. Ista prica bato, i za mene ovaj model premali, cini mi se da je model 06-07 malo veci i udobniji. Svakako odlican primerak i korektna cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, grof said: Boki za Navak je 600 mnoogo upotrebljiviji.... kapiram da je to smisao zamene ... decko, ponovo da kažem kapiram, hoće stazu da vozi. Za navak i euroring mi vise odgovara 600tka po svemu, ni nju ne vozim blizu limita a kamoli 10tku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, VR46 said: Одличан примерак,кад сам био у потрази за мотором,гледао сам и седео на једном моделу,за моје габарите премали мотор. Само јел мора онако ауспух? Срећна продаја! Taj auspuh ili ga mrze ili vole koliko sam skontao po ljudima, sta znam, svidja mi se(ne kazem da ne moze lepse) ali zvuk koji izlazi iz njega je brutalan. Na normalnoj voznji dubok ali prigusen a kad se odvrne kao nekada formule sto su se cule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 21, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 10-ka za 10-ku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano April 22, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motor , jedini koji sam vozio 305km/h na autoputu, meni jako visok-sretna prodaja. Evo ti slike mog , prodat odavno lepsa mi ova boja od crne. Imao sam i noviji u prodaji (od prijatelja iz Sapca) ali mi je ruzniji,ovaj model je lep ko lutka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...