Edik 0 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz moze li mi neko pomoc u vezi mz125 sx struja me zeza mislim da mi je otisao cdi stavljao sam neki upali ibradi ali odma prestane da radi ne baca struju na svecicu da li se moze kupit i gdje cdi orginalni od njega nadam se da ce mi neko pomoci pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano April 7, 2020 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da taj MZ koristi Yamahin agregat od XT125 tako da možeš i njene delove da probaš da nađeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Edik 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug pokusat cu nac od yamahe cdi elektroniku ako igdje nadjem i javim jel ok hvala ti jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 8, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti pomogne šema instalacije : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Edik 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju drug veliko hvala jasta ce vec pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...