Pevac 273 Napisano Maj 1, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dane Deda je napisao: Cestitke dedaaaaaaaa, ( a i babi) nista lepse nego voziti se motorom sa unucima. Hvala deko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E bas je bio lep dan, juceSent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A i sutra ce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rd 68 7 Napisano Maj 3, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: yamaha fzs 1000 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prije par dana se uvjerih u onu izreku LJUBAV JE SLEPA. Motor potpuno spreman za sezonu a ja željan vožnje pa nadjem razlog da se provozam. Treba isprobati novu zadnju gumu a trebaju mi i neke stvari za radionicu koje nisam našao u Bijeljini pa idem u Brčko. Krenem a guma mi ne uliva povjerenje. Tješim samog sebe da je hladnije vrijeme, prljav asvalt. Par oštrih startova i kočenja samo zadnjom pa da probam prva 4000 ob i gas. Umjesto da me digne na zadnji guma prokliza. Razočarenje ali nedam se necu je više danas provjeravati uživacu u vožnji. Stignem u Brčko, udjem u nekoliko prodavnica, kao po komandi /kacigu skini - masku stavi/ i ne nalazim šta sam trazio. Bar cu se provozati. Napravicu krug Loncari Srebrenik Tuzla pa na krivinama Majevice da vidim ponasanje zadnje gume. Loncari tržnica Arizona naravno nista ne radi pusto nema ni saobracaja. Nailazim na policijski punkt. Policajac ne trazi dokumenta nego pita odake idem i gdje. Kazem idem iz Bijeljine do Srebrenika u jednu prodavnicu pa cu preko Tuzle u Bijeljinu. Dobro kaze policajac idi do onog šatora da popunis formular. Pogledam desno veliki bijeli sator!!! Samo mi fali da me strpaju u karantin. U zadnje vrijeme ne gledam TV neznam kakva je procedura ovdje ja ulazim iz RS u Federaciju BiH. Poceh ja tuc-muc znas druze mozda ta prodavnica u Srebreniku i ne radi odoh ja nazad. Kaze ma nije problem popunis obrazac 3 minute i vozi. Neka hvala ipak ja odoh nazad. Polako polukruzno oko policajca i kad sam odmakao 100 metara dodam pun gas kad ono iznenadjeje motor se poce dizati na zadnji. Bice nesto od gume obecava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije do gume, panduri ti pojačali obrtni moment!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, zdravi i veseli da ste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U diba korone iskorišten svaki slobidan momenat između pisla i policijskog časa za vozanje Fruškom Gorom i okolinom. Zaboravili smo da nam malo za sreću treba... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...