JevtaNS 1899 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Heidenau gumama dali neko ima i kakva su iskustva.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nedavno imao dilemu u vezi ovih gume pa sam otvorio temu, evo ti link http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18714.msg243624#msg243624 Inache na kraju sam kupio haidenau prednju 90-90-21 K76 i za sada sam zadovoljan, dodushe nisam ni stigao da je ozbiljnije testiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 13, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Joseph B je dobio par tih guma na poklon od prijatelja iz Nemacke. Montirao ih je pre oko nedelju dana. Danas ih je vozio po kisi i odusevljen je. Kaze da je kontrola savrsena, nema proklizavanja,... A i ove za Transalp deluju bas dobro! Pitaj ga licno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je METZELER iz bivše ist. namačke. Kvalitet kotrektan za tu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...