tristan 0 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam ponosni:) vlasnik ovog motora sto znaci da ga polako otkrivam. I lose i dobre strane. Zanima me ako ga neko od forumasa ima, da mi nesto napise o tom motoru. Tj. svoje misljenje, kakav je za voznju, prednosti, mane itd. Hvala i puno pozdrava:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke,dugo da ga vozis! ima li to uopste losih strana? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tristan 0 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke,dugo da ga vozis! ima li to uopste losih strana? :o Iskren da budem jos ih nisam pronasao:) Zanimaju me tudja iskustva sa tim motorom Puno pozdrava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan sigurno je los ko i svaki drugi intruder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja iskljucivo volim kawu i njene modele a sto se tice m800 po meni naj lepsi coper ikada napravljen nekako mi u sebi sadrzi neku sporcku notu ja da nisam kupio zeca verovatno bi bio m800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...