grof 653 Napisano Jun 12, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Večeras oko 23 i 30 na Futoškom putu 100tinak metara od impuls pumpe u pravcu Veternika desio se udes u kom je učestvovao plavo-zeleni zzr 1100 (bivši Gelerov), motoraš je prevezen kolima hitne pomoći a po nekim informacijama iz policije je poginuo (neprovereno). ???Motor je inače bio u poprilično lošem stanju (loše gume , curilo ulje iz viljuške , loše pločice) a momak se vozio po gradu najčešće bez kacige. >:(Mislim da su mi pre par dana rekli i da je pao na mišeluku. Ako neko ima preciznije informacije nek napiše..... Nadam se da drugar iz policije nije u pravu ida je momak ipak živ. Pošto mu motor liči na moj odma je krenuo da mi zvrda telefon > :o ah što to mrzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je Lazo sto si ti napisao o ovom udesu inace bi i svi mi na forumu pomislili prvo na tebe Nadam se da je decko OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Čitam ovo i ne verujem, naravno pomišljam najgore i onda vidim ovog džukca sa avatara kako me gleda i shvatim da ipak nije Lazar u pitanju uh... samo da sa vozačem bude sve Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Jun 12, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre,moj zzr nije u lošem stanju i jauvek nosim kacigu, ajd ne off-ujte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nijedne novine i nijedan radio nisu nista objavili o ovome (?!) Alo bre,moj zzr nije u lošem stanju i jauvek nosim kacigu, ajd ne off-ujte. Sorry za off : ti mislis da ti je zzr u dobrom stanju a to sto ga uvek vozis ispod 140kmh/h, cime to objasnjavas??? A i kacigu nosis skoro uvek...a to sto nocu vozis sa tamnim vizirom...gde ti je tu opravdanje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa vole da mu je frka jer ništa ne vidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Jun 13, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ispod 140 da tebi na nakedu nebi otpala glava od vetra na šta se cela veka žališ , a za vizir....pa davno bi ga kupio , nevolim da ćoretam ali u FUCKING srbiji je lakše kupiti pola kile obogaćenog uranijuma nego običan vizir za prokleti AGV GT OPEN >. Izgleda da ću zbog vizira kacigu da menjam . Svima ostalima koje ne zanima ovo prepucavanje sorry za totalni off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...