stilihon 22 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pomenuti motor sa budzetom oko 7000e u zavisnosti od stanja i opreme. Ponude ovde, pp ili na 0644528913. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Od 2010. panaovamo naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Februar 14, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bila su 2 na oglasima u toj ceni, sa opremom...verovatno si ih video...izgleda da su skinuti sa oglasa...meni su delovali kao solidna prilika. Sačekaj malo, pojaviće se nešto. Promenio Februar 14, 2020 član doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih merkao ali sam tek danas prodao svoj motor (nije sudjeno). Sad ima samo jedna na oglasima ali je ona daleko iznad mog budzeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 14, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bice sigurno samo strpljenja A u krajnjem slucaju uvek moze i da se baci oko na neki i van Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 14, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Skok sa 170 na 270 kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Februar 27, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/15986774/yamaha-super-tenere-1200 Evo jedne, upravo se pojavila. Ne poznajem motor niti prodavca, samo prosledjujem link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 838 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Preposteni Denis, osvedocen i vise puta provaljen u skidanju kilometraze, svi motori do jednog ispod 40k km, a nidje servisne... i naravno, nidje opreme. trazi boljeg kupca na kupujem-prodajem. necu da gresim dusu, bude tu dobrih motora, ali sirom otvori oci. uostalom, kao kod svih preprodavaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...