KNELE 14 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Lose vesti! Kisa pada od cetvrtka popodne,evo i petak ujutru bez prestanka i to jakim intezitetom.Valjda ce biti bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Lose vesti! Kisa pada od cetvrtka popodne,evo i petak ujutru bez prestanka i to jakim intezitetom.Valjda ce biti bolje. da li se skup odlaze u slucaju kise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videces....morash da dozivish vatreno (vodeno) krstenje.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Lose vesti! Kisa pada od cetvrtka popodne,evo i petak ujutru bez prestanka i to jakim intezitetom.Valjda ce biti bolje. da li se skup odlaze u slucaju kise? Ne odlaze se nista sve je postavljeno,ulaz je nasut tako da ne bi trebalo biti problema kao prosle godine.Ukoliko stignem da odem sada islikacu kamp pa cu postaviti slike,cisto da vidite gde dolazite ili ti sta propustate...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nema odlaganja, skup je poceo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Videces....morash da dozivish vatreno (vodeno) krstenje.... ;D ;D ;D ;D ;D ma nisam se ja ukenjao od malo vode,juce sam pokisao u gradu,gace su mi bile mokre ( jbg,mrzelo me da oblacim pantalone,kao ma nece),samo sam pitao da ne dodjemo u Kulu da popijemo kafu,pa nazad Nema odlaganja, skup je poceo! tooo,vidjamo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika kako to sve izgleda u zavrsnoj fazi.Vreme se poboljsalo oko dva sata prestala je da pada kisa i po svoj prilici tako ce i ostati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 13, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ma dolazim makar i sekire padale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kod nas pada jaka kiša, ja krećem u 15h vidimo se na licu mesta događaja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kod nas pada jaka kiša, ja krećem u 15h vidimo se na licu mesta događaja.... Ma dolazim makar i sekire padale. CAJO lave,kad je tako onda... kad je bal, da hebemo i princezu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sutra ako bude padala kisa ja ne idem kawom vec sa zoljicom,nemoram na susret ici po svaku cenu idem pre svega da bi uzivao na susretu i u voznji a po kisi samo polako da bi se dokotrljao meni uzivanja nema ako pada kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Molim da se javi clan BJB kojinje osvojio nagradu u brzom ispijanju piva(sram ga bilo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan juce oko 2sata i smo krenuli u kulu na susret usput u vrbasu smo sreli arnolda i njegovu druzinu pa smo zajedno nastavili za kulu,upoznao sam dosta clanova foruma,malo je vereme bilo losije da je bilo lepse sigurno bi i dosta vise motora bilo, ali u svakom slucaju bilo je dobro.i evo par slika deo druzine sa foruma od mali nogu se uci nositi kacigu na glavi a ne na laktu nastup dejana fabijanovica iz backe topole malo takmicenje u natezanju konopcam/08/0615/tex-DSC049_thumb.jpg[/img][/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 15, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice jeste da vreme nije bilo bas nesto ali se isplatilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lel'te molicu fino, jel Forrest Gump bio dobar na skupu i jel dobacio kuci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo skroz ok iako je vreme malo bilo mutno nije mogao da pokvari opustenu i dobru atmosferu u kampu,pasulj je bio extra dobar!!! ZAdovoljan sam sve pohvale za domacine potrudili sus e da se osecamo super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lel'te molicu fino, jel Forrest Gump bio dobar na skupu i jel dobacio kuci ? Forrest je bio jako dobar na skupu Ja sam se chuo sa njim oko 22h bio je josh u Pazovi na krchkanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo što sam ušao u kuću.... posle "krčkanja" u Pazovi zaglavim u Čačku sa Mančulama u njihovom klubu na moravi... Pre nego odem na spavanje moram da se zahvalim našem drugu Zo_Lee-u na gostoprimstvu i druženju za ova tri dana i da pozdravm njegovu porodicu u kojoj sam se osećao kao kod kuće nadam se da ću imati priliku da uzvratim gostoprimstvo... I pored oblačnog i hladnjikavog vremena atmosvera je bila dobra i "atomci" su bili standardno dobri a domaćini predusretljivi... pozdrav za MK Kula od "ERA" vidimo se i sledeće godine... PS: Zo_Lee pozdravi mi Lauru ako je vidiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan U Kuli je bilo super,hteo bih da se zahvalim nasem prijatelju Zo_lee-u na gostoprimstvu i lepom druzenju.Takodje pozdrav svim drugarima koje sam upoznao i druzio se ovih dva dana.Evo malo slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...