CAJA 1171 Napisano Maj 31, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Danas su u moje mesto(kumane) dolazili bikeri iz muzlje na jednu lepu voznju i druzenje.Sve to je promenilo jedan pad bikera ishod je bio otvoren prelom ruke i oguljen motor.Ovako je bilo zenska sa autom izlazi u rikverc i valjda nije videla da nailazi grupa motora on je poceo da koci ali nazalost doslo je do proklizavanja pa je pao.Ali to nije sve ta zena je mogla bar da izadje iz kola da vidi da li je dobro ali nije pa je produzila >.Ako ima nekog na ovom sajtu ko je clan kluba iz muzlje pozelite mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Po tvom opisu gadan pad, nadam se da ce sto pre da se oporavi, a sto se tice zene verovacu da nije u pitanju bezosecajna budala nego se uplasile od ergele motorista pa je produzila dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 1, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A kazna za izazivanje nezgode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A kazna za izazivanje nezgode? Ja bih izabrao nešto iz Dušanovog zakonika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Jun 1, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo da njemu bude ok,a njoj....neka joj se vrati istom merom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ko je to iz Muzlje pao? Nadam se da ce biti ok brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...