zlaya 238 Napisano Maj 22, 2020 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan E vala si ga sacinio, a Boga mi i nacinio! Svaka cast i nek je sa srecom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio, štabi rekli ercegovci. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Srećno podsjeća me na putovanje bračnog para,ja mislim u Siriju isti zavrsetak putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NedeljkoG 430 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Graz Motocikl: BMW R1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cikmir je napisao: Srećno podsjeća me na putovanje bračnog para,ja mislim u Siriju isti zavrsetak putovanja Putevima i džadama..., znam, čitao sam ih barem dva puta u dahu. Za mene jedan od najjača tri putopisa na forumu. Klasa. Samo od tada se, čini mi se, više nisu javljali na forum... Šta su ti djeca, hehe Hvala svima na čestitkama!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Srećno bilo Nedeljko. Sad krećeš da obrćeš prave krugove. Roditeljskom oku svet drugačije izgleda.Ne zaboravite da uživate!Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 12, 2020 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Шта рећи на почетку Сву срећу и здравље Вам желимо и да у проширеном саставу наставите нове епизоде 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...