milun 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nadem delove za generalnu,pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 29, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno zelim ti puno srece, ali bice tesko! Prati oglase, ali mislim da ce ti najlakse biti ako nadjes celu masinu... delove tesko da ces naci. Evo ti jedan telefon u NS-u, gospodin Goran Kolopic - 064/1410417. On se bavi starim motorima i ja sam pre par godina od njega pazario NSU Max-a. Mozda on moze da ti da neki savet gde da trazis. Izgoogluj malo NSU i nacices pregrst sajtova i foruma u nemackoj, pa pokusaj tamo da potrazis delove i savete. ****** Inace sta je problem? St ti treba od delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti treba od delova,imam ih dosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milun 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karike,klipovi,hilzne,kurbla[pokidani zubi],dohvatio ga decko od 16leta sta dalje da vam pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic sa foruma je imao neke delove potrazi u oglasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Karike,klipovi,hilzne,kurbla[pokidani zubi],dohvatio ga decko od 16leta sta dalje da vam pricam Valjda u jednini ili ih imas vise, nsu je jednocilindras. Hilzna se da napraviti ako je cilindar bas otisao sto cisto sumnjam, za klip sam znao da pase od nekog drugog motora ali ne mogu da se setim, ono sto moze biti problem je jedino klipnjaca sa lezajem. On ima mesinganu resetkastu cauru koja drzi valjcice lezaja i mislim da je to najteze naci a ostalo se manje vise pravi. Ja sam imao osovinu kurble za max-a 250 u podrumu ako to cale nije bacio u poslednjem sredjivanju nereda, bilo je jedno paljenje i stosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti treba od delova,imam ih dosta? @Djole: Imas li stogod delova za NSU 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti treba od delova,imam ih dosta? @Djole: Imas li stogod delova za NSU 250? sa ti treba za 250.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam SuperMax-a kojeg trebam poceti da sredjujem.Bio je vozan i onda sam resio da ga dovedem u bolje stanje.Imao je sediste za dvoje iz jednog komada a ja bih zeleo dva odvojena da stavim, Stop svetlo nije bilo originalno vec od nekog BMW-a.Znaci ,stop svetlo. Guma koja ide od karburatora ka filteru za gorivo... Kada krenem u sredjivanje imacu i bolji uvid u sitnice koje ce mi trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Karike,klipovi,hilzne,kurbla[pokidani zubi],dohvatio ga decko od 16leta sta dalje da vam pricam Karike mogu od fice,hilzna se ne kupuje,nego nosis na masinsku obradu da ti je ubace ili nadjes ceo dobar cilindar.Trebalo bi da imam sve sto ti treba.Jel ti treba kurbla ili osovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam SuperMax-a kojeg trebam poceti da sredjujem.Bio je vozan i onda sam resio da ga dovedem u bolje stanje.Imao je sediste za dvoje iz jednog komada a ja bih zeleo dva odvojena da stavim, Stop svetlo nije bilo originalno vec od nekog BMW-a.Znaci ,stop svetlo. Guma koja ide od karburatora ka filteru za gorivo... Kada krenem u sredjivanje imacu i bolji uvid u sitnice koje ce mi trebati. Kada ćeš da odrasteš, mali veseljače? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ..sa napunjenih 60. Kazu da se tada napusta detinjstvo i ulazi u zrelo doba.Oslanjanje na dve noge, slabiji vid ali bolje fokusiranje situacija, frizura "na prirodno".Mlad, lep , visok 1,95m, idemo na 2.05m. Posto sam jos uvek u periodu koji se zove detinjstvo, dopustam sebi mastarije i svastarije. Nego ,kada ce ti da se uhvatis nekog ozbiljnog posla,jos nije kasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na NSU 175 pasuju karike od fice, al slaba vajda od toga, jer su one predvidjene za motor sa vodenim hladjenjem i rade na radnim temperaturama oko 90 stepeni. Za NSU-a treba nabaviti original gecove karike za vazdusno hladjenje i visoke radne temperature. Prema radionickom prirucniku NSU-u se meri temperatura kontaktnim pirometrom na krajevima rebara za hladjenje i ne sme biti veca od oko 170 stepeni. Ako je tolika na kraju rebra, mozete misliti kolika je u cilindru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Tih 90 stepeni je temperatura vode,klip podnosi mnogo vise.Ali u pravu si,najbolje je staviti original karike,ali gde da ih nadje? Ja u mom NSU-u imam klip i karike od neke honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Karike za NSU Maxi-ja kod Motzke-a 9,22 EUR-a komad + 20- tak eura postarina + na sve to zajedno oko 40% carina,PDV i ostalo. Ako ti nije hitno ja narucujem od njega s vremena na vreme, pa mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan ili kod domiracer-a (USA) karike komplet 21$, klip 52$, cilindar 72$ sve novo STD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...