hoze 153 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pala kupovina u italiji...nolan 102,givi maxia josh par sitnica tucano urbano...sve jako povoljno, za cene u srbiji...ortakinja iz milana preuzela i krenula kolima za bgd. na benziskoj pumpi joj kradu torbu iz kola i u njoj kljuch od kofera.!! :o sada nastupa ludilo...imam zakljuchanu maxiu sa kacigom i sve rezervnim kljuchem u njoj i neznam shta da radim...dajte neki savet...zZao mi je da razvaljujem kofer(pogotovu shto je poklon) a realno mi treba kaciga jer planiram da palim 7. na zlatibor sa markonijem i ostalima...jedino za sad mi pada na pamet da nadjem nekog ko mozze da otvori-ceshlja bravu ali ko??? otici cu i u trion ali mislim da je od njih slaba vajda...mozzda je neko imao slichnih problema (sumnjam istih) sa lomnjenjem kljucha u bravi ili gubitkom kljucha ili pokushajam obijanja kofera pa dajte neki predlog... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekog od onih momaka, ili idi kod nekog bravara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je imao slican problem, kofer je bio zakljucan ali nigde kljuca ko da je u zemlju propao i odneo ga je u Rumu kod nekog lika i odradio mu je to za neke jeftine novce i bez ostecenja brave i nepravio mu kljuc... aako hoces mogu ti nabaviti broj telefona.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan I had lost one of my keys a while back and contacted GIVI USA at: http://www.giviusa.com/community.asp?cat=376 they responded promptly with a price and a dealer name. Took all of about a week to get replacement keys and a core. IZVOR : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=238075 Pogledaj i : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=321777 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod bravara u Žarka Zrenjanina ili u Bulevaru iza ćoška oko 50 m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 29, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan pala kupovina u italiji...nolan 102,givi maxia josh par sitnica tucano urbano...sve jako povoljno, za cene u srbiji...ortakinja iz milana preuzela i krenula kolima za bgd. na benziskoj pumpi joj kradu torbu iz kola i u njoj kljuch od kofera.!! :o sada nastupa ludilo...imam zakljuchanu maxiu sa kacigom i sve rezervnim kljuchem u njoj i neznam shta da radim...dajte neki savet...zZao mi je da razvaljujem kofer(pogotovu shto je poklon) a realno mi treba kaciga jer planiram da palim 7. na zlatibor sa markonijem i ostalima...jedino za sad mi pada na pamet da nadjem nekog ko mozze da otvori-ceshlja bravu ali ko??? otici cu i u trion ali mislim da je od njih slaba vajda...mozzda je neko imao slichnih problema (sumnjam istih) sa lomnjenjem kljucha u bravi ili gubitkom kljucha ili pokushajam obijanja kofera pa dajte neki predlog... :-\ Hoze, specijalno za tebe sam pitao kod zastupnika GIVI opreme ovde u Ljubljani: http://www.tc-motoshop.si/si/kontakt-d30.shtml Njihov savet: probušiti bravu i staviti novu. Ima jih na lageru. Za cenu jedne ne znam ali su tri komada (kad bi hteo, da imaš jedan ključ za tri kofere) 18 €. Jeftino!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan čovek koji radi ključeve i meni je radio za kofer kad sam izgubio kjluč SARAJEVSKA 44 ( U PASAŽU) 064/1107-435 3619-198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan PROBLEM RESHEN ;D ;D ;D hvala svima na savetima... ps.uskoro cu postaviti novu temu kupovine i link chisto das vidite koliko nas ovi deru u srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa... gde, kako, posto...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan lalajko,trenutno ssam na dezzurstvu i nemogu da postavim temu...sutra veche kada dodjem doma ako me nezeza poshta sa vezom jer par dana nisam imao net...u pitanju je kupovina preko interneta i moresh imati nekog u italiji ko bi ti to podigao i doneo ili poslao ovamo...nemora da se plati karticom (a mozze shto je meni bilo komplikovanije)nego kurirskom sluzzbom,pljas roba pljas pare...givi maxia nas je izashla 137e a nolan 102 160e...ostale zezalice tucano urbano su jeftinije ali malo... ja maxiu kod nas nisam nashao ispod 210e a 102 ispod 230e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini Hoze! Da te dugo sluzi! Javni se kad stigneš pa da se malo provozamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Givi je u Trionu jedno 100% skuplji nego bilo gde drugde Nosač kofera, ploča i kofer u Trionu 360 jura u Osijeku 180 jura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Givi Maxiu i nosac kod zastupnika za CG platio 230 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...