zemunac72 1449 Napisano Decembar 28, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem srafove za oklop,srebrne. 3-4 od svakog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 29, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da narucis sa motorcyclespareparts.eu , tamo imaju sve sto ti treba Ovo sto si slikao su odprilike ovi srafovi, ali videces po dijagramu da su svi obelezeni i vrlo lako nalazis sta ti treba za tvoj model motocikla Slanje za Srbiju je trenutno oko 15 EUR ali uvek tokom januara imaju popust na slanje pa gledaj da narucis tada. Carina i porez ide sa nase strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 29, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko81,u toj varijanti mi je lakse da odem u deltu i porucim par komada. Iskreno nadam se da neko od majstora ima tih srafova. Nije mi problem da platim skupo neki bitan deo,ali ovo je ipak kozmetika. Vredja mi inteligenciju da potrosim 30-40 e za 6 srafova koji mi se ne dopadaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 29, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, zemunac72 je napisao: Ozbiljno skup sajt za delove. Nalepnice za Varadera kad bi porucio kod njih....treba mi 300e hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Na aliju ih imas u raznim bojama Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 29, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Savan je napisao: Na aliju ih imas u raznim bojama Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Video sam ali nisam nasao da umaju zadebljanje koje ulazi u plastiku,koje je bez navoja. Samo sam nasao srafove kojima je navoj celom duzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi stvarno, nisam primetio razliku u tom detalju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7626 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I meni fali nekoliko komada, pa se razmisljam kako bi se mogli napraviti na strugu, a mislim da bi mogli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 29, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i u firmi Akroni iz Beograda, imaju veliki izbor inox srafova. Uzeo sam za svog Kawasakija (za vetrobran) 15-ak srafova pre nedelju dana. Srafovi 160 dinara a kurirska sluzba 350 dinara. Kako god da obrnes nesto mora da se plati ako neces da obijas pragove i cekas da nadjes polovno. Kad pogledas realno ni holandjani nisu skupi u takvim slucajevima... Ovi za varadera su isti kao ovi samo sa hex glavom a takve nisam uspeo da nadjem ovde Page Title WWW.FASTENERS.EU Description Here Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...