markone 456 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Gorepomenuti uvaženi član je sa svojom ekipom došao na sportski aerodrom Ečka kod ZR da upražnjava čudan sport: skakanje iz ispravnog aviona ;D ;D ;D Pošto je to najbliže što će nam doći u dogledno vreme, a i ja sam lud za aerodromima (čitaj letenjem a ne skakanjem), sutra, tj. 25.05. na dan mladosti, idem da se vidim sa njim a najavio se i Grof da je zainteresovan, kao i Brutus. Ja planiram oko 10h polazak iz NS pa smo u Ečkoj najkasnije oko 11h. Ko hoće snama, dobro je došao! Planirana ruta je NS-ZR-Pauza u dvorcu (Grof ovde preuzima mikrofon )- Ečka, a povratak bi bio Ečka-Carska Bara (ručak u prelepom restoranu)-Perlez-Titel-Vilovo (pauza na jezeru koje na slici izgleda super - pa da vidimo!)-Šajkaš-Budisava-Kać-NS Carska Bara: Vilovo: Kaštel Ečka: Aerodrom Ečka: Kratka vožnjica sa naglaskom na druženje... dosta početnika sam čuo da su rekli da će prvo radije sami... mislim da greše, bolje je u grupi! Brzine vožnje od 80- max 100km/h ko hoće brže nek nas čeka usput! Ajd, pa se vidimo! E, da! Sastanak u 9:45h u centru, u ulici Modene, polazak u 10.00 bez čekanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan voleo bih da se pridruzim ali imam neki poslic da zavrsim sutra.... lepo se provedite i markone, fotkaj fotkaj i fotkaj, avione i padobrance naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 24, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim da idem , treba još da odlučim čime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 24, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhh ajde Grofe cimni me kasnije veceras ili ujutro... jos ne znam nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi mene zajebavajte...od vas čovjek ne može pošteno isplanirati vikend,a da vi nešto novo ne "podvalite" Ma...ne bi trebalo ništa planirati ni sat vremena unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali mogu i dva nova člana da se pridruže ako vreme ne izda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Samo vi mene zajebavajte...od vas čovjek ne može pošteno isplanirati vikend,a da vi nešto novo ne "podvalite" Ma...ne bi trebalo ništa planirati ni sat vremena unaprijed Što se nas tiče, planiraj da se ide. A gde? E... pa valjda i kafana ima svojih malih tajni? ;D ;D ;D @crnamrlja Nemaš, frke. Biće ti sigurno žao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj dali mogu i dva nova člana da se pridruže ako vreme ne izda ? Novi? Ko je novi, a ko je stari? Otkud ti takva podela na BJB-u?! SVI SU DOBRODOŠLI! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Povratak...Carska Bara...Ečka...Lukino Selo...hm,ako je to hotel Sibilia uh,uspomene,uspomene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Fino se provedite! Nazalost, ja sam ovaj put preskocio Ečku i skakanje, ali je zato danas pao bas fin krug sa supermoto dionicom preko Petrovacke gore Nije bas da dize adrenalin koliko i skakanje, ali sta da se radi. Ubrzo cu ja da se zaletim nedje svojom crnom kobilom, dosadio mi je ovaj lokalizam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Povratak...Carska Bara...Ečka...Lukino Selo...hm,ako je to hotel Sibilia uh,uspomene,uspomene Ajde! Šta si se stiso?! ;D Ako kreneš oko 9:30 komotno stižeš na randevu u NS, pa onda zajedno idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan 80 - 100 kmh ...hm,znači prvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj 80 - 100 kmh ...hm,znači prvom Ma moz i u drugu da ubacis al samo na miseluku, pre nema gde sve same krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moš i u rikverc što se mene tiče ;D ;D ;D Samo se nacrtaj u 9:45 u NS. Ali računaj koji minut za puš i piš pauze @ RoaD GunneR Student, stavi knjigu pod glavu pre spavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Fino se provedite! Nazalost, ja sam ovaj put preskocio Ečku i skakanje, ali je zato danas pao bas fin krug sa supermoto dionicom preko Petrovacke gore Nije bas da dize adrenalin koliko i skakanje, ali sta da se radi. Ubrzo cu ja da se zaletim nedje svojom crnom kobilom, dosadio mi je ovaj lokalizam! Kakva slučajnost! ;D Baš smo grof i ja pričali kako smo sada već propišali Vošu uzduž i popreko... Taman se vidimo na pola puta 07.06.?! Na Zlatiboru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je sačekuša u NS,jel' to onaj lokal što ima staklene stepenice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Gdje je sačekuša u NS,jel' to onaj lokal što ima staklene stepenice ? Centar! Ulica Modene! Početak pešačke zone. Kada vidiš jedan veliki crveni motor kako se rita kada mu daš gas... ;D Odatle se vidi katedrala i Svetozar Miletić kako preti "nekom". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao i ja krenuti sutra sa vama. Samo ako uspem da odlozim nesto sto sam dogovorio. U svakom slucaju lep provod ( ako ne stignem ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Fino se provedite! Nazalost, ja sam ovaj put preskocio Ečku i skakanje, ali je zato danas pao bas fin krug sa supermoto dionicom preko Petrovacke gore Nije bas da dize adrenalin koliko i skakanje, ali sta da se radi. Ubrzo cu ja da se zaletim nedje svojom crnom kobilom, dosadio mi je ovaj lokalizam! Kakva slučajnost! ;D Baš smo grof i ja pričali kako smo sada već propišali Vošu uzduž i popreko... Taman se vidimo na pola puta 07.06.?! Na Zlatiboru? Nista nije iskljuceno! Stvarno sam danas poludio od saobracaja, rupa, izlomljenog asfalta, prasine i gradjevinskih masina po Crnogorskom primorju! Rutu od Petrovca do Kotora sa sve Budvom, slobodno zaobilazite! Ja ne mogu da vjerujem da se sve to naziva magistralnim-regionalnim putem!!! Ej! Ko me vidi na tom putu, slobodno neka me pljune, pogotovo dionica Budva-Petrovac! Inace, da progovorim dvije tri, na ovu temu. Mislim da ste zakasnili sa posjetom Ivanu, sem ako bas ne podranite! Sad sam se cuo sa ekipom, oni krecu ujutru nazad za BGD/PG oko 10 sati. U svakom slucaju, Markone, saljem ti Ivanov broj na PM, pa se mozete cuti. Oni su trenutno u Zrenjaninu. Inace, skakali su sa 4500metara, preko minut slobodnog pada. Ja nisam otisao, jer sam imao finansijske troskove nastale tako sto je moj mladji brat, inace debil po zanimalnju, te nacionalnom, strucno-skolskom, regionalnom i svakom drugom opredelju slomio MOJ auto, pa moram kod limara da krpim jedan divan i fantastican auto. Sad odoh da pocinim nasilje i zlocin u porodici. Dovidjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 24, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @space director Prijatelju mogu ti ja pomoći, ja mnogo lepo bijem po kućama ako će te to učiniti veselijim. @obelix Dodji druže da zajedno teramo prvom , ja ću poterati svoju novu guju ZX10r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Stvari su još sinoć bile spakovane,ali...žao mi je,ispalo je nešto nepredviđeno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hocu slike kad se vratite! Uzivajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 25, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Lepo smo se provozali, vecicrnogorac je pobegao pre nego što smo stigli na aerodrom Ečka, ali smo zato fenomenomenomalno ručali, provozali se po Carskoj Bari čamcem, kulirali u Vilovu i završili... pa gde drugo do na Mišeluku Sve u svemu, ekipa u sastavu RoaD GunneR i lepša polovina (mnogo lepša! ;D ), Boris (Đeneralov brat), Grof i ja prelepo smo se proveli. Na aerodromu su nam se pridružili i Maki i njegov otac (izvinite, zaboravih ime ) pa smo zajedno popili piće i lepo se izdivanili ;D Slike se upravo obrađuju i šalju na Photobucket... Tracklog ću sutra postaviti jer mi je zumo ostao u koferu od motora a mrzi me da silazim po njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, mene viša sila (čitaj taštin ručak pripremljen samo za mene) sprečila da pođem sa vama... Nadam se da ste se lepo proveli i super što ste se javili kada ste došli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...