Simon69 671 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo u Baljevac kako smo i planirali, raskomotili se, smestili i tu je krenula prica i zezancija do iza ponoci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Kakve aždaje od motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 14, 2020 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Domaćini se potrudili svojski da ne ostanemo gladni . Idemo sad u klubske prostorije: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Octobar 16, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Simone, svaka ti čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 16, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan On 14.10.2020. at 22:33, Simon69 je napisao: Domaćini se potrudili svojski da ne ostanemo gladni . Idemo sad u klubske prostorije: Ja i moj brat Ricard Gir Simone gde je mojaa makinaaa...jbg kad uvek zadnji dolazim Sad sam inace na pinudnom odmoru i ucim se da pisem levom rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...