Mister No 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Evo vec neko vreme pratim ovaj forum i mogu reci da je super, kao i svi njegovi ucesnici.Kao sto je i red, da se predstavim svima,znaci, bajker u najavi sa cirka 37 god i 118 kg sa tendencijom skidanja iste.Zivim u Beceju,gradu koji je pun bajkera,zvuk masina mi para usi svakoga dana i meni je vise dosta svega!Resio sam i sam da postanem clan ove velike porodice i da napokon sebi kupim prvi motor.S obzirom da sam pred kupovinom stana, sa zenom vodim mali rat, ali, odluka je definitivna!Kupujem motor i tacka, makar me isterala iz kuce ;DZa sada toliko, jos jednom pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 21, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Za pravi pocetak nikada nije kasno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister No 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Hvala braci na dobrodoslici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ti nama,nek je sa srecom kupovina motora... p.s. i mene ce moja da izbaci.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao ,sta su 5-6 kvadrata kad je motor u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao,koji motor planiras da uzmes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister No 0 Napisano Maj 23, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Kao prvo, da vam se zahvalim svima na dobrodoslici!Uspesno sam se izborio za svoja prava(u rovovskoj bitci sa zenom),nabavka motora je svrsena stvar, e, a sad one slatke muke.S obzirom da sam u svom dosadasnjem zivotu vozio sve sem aviona i helikoptera i na moju veliku zalost motora(ako ne racunam skuter),nadam se da sto se tice nekih tehnickih momenata oko voznje nece biti vecih problema.Mislio sam da ce odabir biti najmanji problem, ali citajuci razne teme i sugestije, nisam siguran da ce biti bas sve tako lako.Dilema do dileme.Kao sto sam rekao u predstavljanju,imam 118 kg(sportskih, ako ima neke veze) i 186 cm visine.Sa kakvom masinom poceti?Napomenuo bih da sezonu koja se vec zahuktala, planiram da maksimalno iskoristim za praksu, a onda na zimu da se uzme nesto ozbiljnije. Razmisljao sam o keeway Speed-u 125cc,Qingqi 125 10V,YBR 125 i sl.Moze li ta kubikaza mene nositi, hocu li biti smesan na njima sa svojim gabaritima, itd.Ocekujem da mi izadjete u susret i da me posavetujete, pa da se sledece sezone vidimo i upoznamo na skupovima sirom zemlje. Kum mi zivi i radi u Svajcarskoj,bajker je 25 godina i izmedju ostalog se bavi uvozom motora.Ocekujem da mi za sledecu sezonu obezbedi jedan dobar KLE 500, ali da ne trcim pred rudu,najpre mi pomozite da se odlucim za ovogodisnju masinu. Navalite!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...