Darko 012 1030 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da nadjem ovaj materijal da napravim ovaj podvizir? On ide ispod vizira i drzi one navoje za vizir. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko nemirko 31 Napisano Decembar 8, 2019 U prolazu, 37 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: cbr 1000f kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan za koji ti je to motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Decembar 9, 2019 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xj600s diversion 1992Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Decembar 9, 2019 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim, snasao sam se. Napravio sam ga od fascikle koje sam nasao u yomart kineskoj radnji. Jedino sto je fascikla bila malo skuplja (600 din) i sto je plastika mat i hrapava tako da verujem da cu da imam problema sa prasinom na vec nepristupacnom mestu. Evo kako izgleda napravljeno, na zalost fasciklu se nisam setio da slikam. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...