TomoB 1618 Napisano Maj 19, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte več peti po redu blagoslov motora na donjem linku: http://vaski-boysi.com/forum1/index.php?showtopic=561&st=0&#entry29730 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Tomo trebao si i našem Krčetu predložiti da blagosilja motor... možda bi se tako oslobodio malera koi ga prate... Ili da iznajmi jedmog sveštenika da ide sa njim na motoru za svaki slučaj... :D Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo super a Slovenci su nas trojicu Denisa Eru i mene ugostili kao da smo im kumovi na krsnoj slavi nismo ni jedan bon potrosili a nesto bonova smo kupili nisu nam dali da predahnemo od jela i pica zahvaljujem se organizatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 30, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto interesantnijih dogadjaja: ...pripreme za početak... ...gdin Primož, predsednik.... ...povratak sa panoramske vožnje... ...naš kolega slavi rodjendan... ...sv. misa i župnik gdin Janez ... ...a ovde na yamahi... ...prijem novog člana u moto klub.... ...mad Krče.... ...izgubljena opklada, da neče biti više od 1000 motora - eksekucija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sta bi taj na poslednjoj slici dobio da je dobio opkladu? Periku? ;D Eh, da sam mogao da svratim...a bio sam blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...