barraberson 0 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dakle potrebna je kompletna mashina komada jedan od pomenutih, sve ponude i sugestije ovde ili na pp. Thx ppl! ;D Edit: MZ mashina nije vishe aktuelna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video jednu od e90 na najlonu u N.Sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan na najlonu se cene e90 krecu od 150 do 200e sto je stvarno previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ti oces da kazes da je puno 150e, za masinu od elektronika ili ctx, koja je u dobrom stanju? ti nisi normalan stvarno. pa ja sam prodo moju kompletnu sa karbom za 150e, jer su mi trebale pare, a zimus sam prodo jednu bez struje i karba, u malo losijem stanju za 160e, pa ti vidi. za dobru masinu od e90 nije puno dati ni 200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan znas kako,za masinu bez papira je mnogo,i sve je pitanje kakva je dok je ne stavis na ram i ne probas....ali svaka roba ima svog kupca,,,,tako da kada ti treba bas hitno i nemas gde da nadjes platices koliko god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cene su takve kakve jesu al inace 150e tomosovu masinu,jos staru preko 20god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee ali to je elektronik... Ja bi dao i vise, jer znam sta je.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 25, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ima u komsiluku ceo mz za 300e nije neko stanje ali pali i ide ako te zanima javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 25, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan na e90 i stx masini jedino vredi cilindar ako je u org stanju i deklo vi se tesko nalaze...sve ostalo se moze kupiti novo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barraberson 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u, ali ja bih kupio mashinu (bez obzira na komentare), naravno samo i iskljuchivo sa papirima. ;D Vec je jedna nadjena, ali je potrebna josh jedna... Ako neko ode na najlon nek' zemi telefon od prodavaca pa mi shibne - ima pice od mene ako dogovorim kupovinu. __BaDzeS__ MZ mashina vishe nije aktuelna. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...