NecaZR98 0 Napisano Novembar 7, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki Zephyr 550 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li moze neko da me uputi majstoru koji moze da mi napravi izduvnu granu( lonac i od lonca do auspuha) Nesto nalik ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Novembar 7, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan ima misika nemet u novom sadu ako hoces da ti dam njegov vbroj covek celi zivot opravlja motore i u 55 jos vozi trke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Novembar 7, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces ostavi broj telefona pa cu ti poslati njegv broj u poruki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Andjelko bela crkva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NecaZR98 0 Napisano Novembar 8, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki Zephyr 550 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno, stupio sam u kontakt sa andjelkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...