Resident 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Kawasaki MADH LL HI '74 godiste. Imam problem sa alnaserom, a posto ovde nema dobrog majstora koji bi mi to odradio resio sam da nabavim kurblu. Sad bih pitao nekog za pomoc ili savet. Da li neko mozda zna gde mogu da nabavim kurblu za njega? Da li mozda pasuje kurbla od nekog drugog modela ili motora??? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema dobrih majstora ??? ima ovde na forumu majstora koji ti sigurno mogu pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Resident 0 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh "ovde", a mislio sam na Kosovu, tj. Kosovskoj Mitrovici. Izvinjavam se sto nisam bio precizan. Ako mi mozete preporuciti nekog u blizini... Recimo Kraljevo, Raska, Krusevac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Saleta iz Trstenika, verujem da ti može pomoći ili te barem uputiti gde to možeš da uradiš, a da ti je blizu. Njegov mob 063 835 9740 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4964 Napisano Maj 20, 2008 Ne silazi, 5588 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Kraljevu i okolini ima nekoliko majstora koji mozda mogu da ti pomognu. Mozes da mi se javis na pp pa da te spojim sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...