NikolaCg 18 Napisano Novembar 2, 2019 (promenjeno) U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Ivanrsvb je napisao: Oces Kawu GPZ ,a imam ga ja 500cc 60 konja jeftina i reg pitom a ume i da se i unervozi kad zatreba i dve stvari koje su najbitnije vozi se ko bicikl i jako pouzdana masina Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Prvo malo da razmislim kakav motor uopste da trazim,pa cu onda vidjeti sta i kako.. Hvala u svakom slucaju.. Promenio Novembar 2, 2019 član NikolaCg Greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 783 Napisano Novembar 3, 2019 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako sam ja to odradio, sednes i dooobroooo razmislis gde ces ti uopste da vozis taj skuter-motor, onda koliko je realno da predjes po sezoni sa njim. Pa sednes pa sracunas, ja sam licno ostao ispod 600 cc bas posle tih stvari, 90 posto gradska voznja, vikend kad uhvatim vremena izadjem da provozam motor, sa dva automobila nisam smeo da se upustim u odrzavanje,registraciju i sve sto ide uz motocikl od 600-1000cc.Ako vozis po gradu R i veliki i teski motori su ozbiljan problem, nema mesta za stvari, ubija u pojam 200x menjanje brzina itd, da ne pricam o provlacenju, manevrisanju itd. A sto se menjaca tice to ce ti biti najmanji problem veruj mi,posle 50 km maksimalno ima da podsvesno odradjujes radnje menjacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Partiota je napisao: Znas kako sam ja to odradio, sednes i dooobroooo razmislis gde ces ti uopste da vozis taj skuter-motor, onda koliko je realno da predjes po sezoni sa njim. Pa sednes pa sracunas, ja sam licno ostao ispod 600 cc bas posle tih stvari, 90 posto gradska voznja, vikend kad uhvatim vremena izadjem da provozam motor, sa dva automobila nisam smeo da se upustim u odrzavanje,registraciju i sve sto ide uz motocikl od 600-1000cc.Ako vozis po gradu R i veliki i teski motori su ozbiljan problem, nema mesta za stvari, ubija u pojam 200x menjanje brzina itd, da ne pricam o provlacenju, manevrisanju itd. A sto se menjaca tice to ce ti biti najmanji problem veruj mi,posle 50 km maksimalno ima da podsvesno odradjujes radnje menjacem. E ovako,ja uopste nisam u priči voznje motora po gradu,ne kazem da ne bih nikad posao motorom do grada,ali gradske voznje racunam bukvalno max 20% ,ostalo sve otvoreni put.. i ja imam 2 auta,tj.ja jedno,supruga jedno,zbog obaveza moramo tako..a sto se motora tice,pa ne bih ga mogao bas puno voziti,jer nemam bas puno slobodnog vremena..eto da naglasim da ipak mislim da ne bih kupovao motor preko 600 kubika,jednostavno mislim da nemam potrebu,i 600 kubika mi je puna kapa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano Januar 2, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve koji su mi pomogli..Samo da se glasnem da sam kupio hondu hornet 600.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 9, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom... Mislim da nisi pogresio u izboru... Ja sam polagao na tom motoru... mnogo ti bezbednih kilometara zelim... Uzdravlje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano Januar 9, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alex011 je napisao: Nek ti je sa srecom... Mislim da nisi pogresio u izboru... Ja sam polagao na tom motoru... mnogo ti bezbednih kilometara zelim... Uzdravlje... Hvala druze..A polako da se proljepša vrijeme,pa na proljece da se po malo počne.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10791 Napisano Januar 11, 2021 Hronični Motociklopata, 7451 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor, to je kvalitetna i pouzdana mašina, prekaljena u mega popularnom CBR 600F modelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano Januar 11, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je stariji motor,2000 god je,ali se nadam da ce me dobro sluziti..svakako,za prvi motor nije lose.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 771 Napisano Januar 18, 2021 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To što je stariji motor apsolutno ništa ne znači Puno kilometara uživanja ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano Januar 20, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.1.2021. at 18:08, estel je napisao: To što je stariji motor apsolutno ništa ne znači Puno kilometara uživanja ti želim! Hvala puno druze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...