predrag 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa motorom prazni mi bateriju,dali je problem u regleru ili nečem drugom kad skinem klemnu ugasi mi motor.Imam harlija te vas molim za pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kog. Uzrok nepunjenja akumulatora može da bude višestruk i na pojedinim motorciklima je specifičan, te nam moraš reći i model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Jisku sa foruma (Joska) i on ce ti sve srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Moras prvo izmeriti punjenje sa voltmetrom kada motor radi ako je to OK (oko 14V) idi dalje proveri da li vuce struju to moras sa ampermetrom.Ako je i to Ok onda menjaj akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag 0 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Moj medel je sportster xl2,83 godiste normalno radi a izvuce struju i gubi je sveremene na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 16, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je nezdravo skidati kleme sa akumulatora dok motor radi.Zna da napravi pravi rusvaj ako je motor opremljen elektronikom,a moze i regler da crkne. Isti ovakav kvar smo resavali ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18549.0 Procitaj,mozda nadjes resenje.A za dalja pitanja,tu smo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag 0 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Ok,i hvala pa se cujemo ako negde zastanem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...