Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Od nedavno sam postao vlasnik honde cb 750 seven fifty,pa me interesuju mane i dobre osobine motora?priželjkujem vaše odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 29, 2019 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si je već kupio, valjda ti o tome treba da pišeš 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 29, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Goran1982 je napisao: Od nedavno sam postao vlasnik honde cb 750 seven fifty,pa me interesuju mane i dobre osobine motora?priželjkujem vaše odgovore Prije zenidbe se raspita o buducoj mladoj, kasnije je kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na opširnim odgovorima.Naked već merkam odavno.Čitao i raspitivao se za modele honda hornet i suzuki bandit.Hteo sam što bolje stanje i po mogućstvu što mladje.Nisam ni razmišljao o 750 ccm ali mi je ispala izvanredna prilika da kupim skoro nerazradjen sevenfifty iz 1998 godine.Zato sam i pazario primerak koji se čuvao u sobi 12 godina.Naravno da sam čitao i o njemu ali sam hteo od vlasnika i ljubitelja klasike da čujem još po nešto.I da pitam neke detalje u daljoj konverzaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 29, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Stavi slike od Honde, to je legenda i najlepši motor svih vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao nov.Uživo je još lepši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 29, 2019 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je. Ja za malo da uzmem jednu pre par godina perfektno sredjenu ali mi je tip naknadno povećao cenu i nisam hteo da je uzmem iz principa, ali je meni jedan od najlepših motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je legenda ,neunistiv ni sekira mu nista ne moze.Ja presao sa njim za 5 godina 60 000 km obisao celu evropu, uz redovan servis nikakvih problema.Ovaj tvoj je super ocuvan trajace godinama.Samo stavi mekse sediste i teraj nema tu neke folozofije. Pozdrav Bobbra, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1996 Napisano Septembar 29, 2019 Drug član, 1066 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu koji lepotan, detalji, detalji, detalji... Lepo kaze koelga, preradis sediste i uzivas u izgledu i voznji. A tek boja, perverzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Slike govore sve a i ne baš sve.Čuvan je u sobi 12 godina.Uvežen je iz Švajcerske.U saobraćajnoj mu stoji 35 kw.Kao da ima blokadu nekako ne vuče kao da ima 750 ccm.Možda neko zna više o blokadama i tržištima za razne zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Septembar 29, 2019 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, kakav egzemplar Pa jos 35kw, ccccc... Ekstra izgleda, meni su ovi "gvozdeni" motori vrh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankom 41 Napisano Septembar 29, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: nova pazova Motocikl: Suzuki Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan cebejka kakva masina......a kako sam ponosan vlasnik jednog primerka par fotki nije na odmet kolega da napomenem samo isto je svajcarac 96 god i u saobracajnoj mu pise 35 kw ali nemoj da te to brine otvoren je on na 77 hp.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Goran1982 je napisao: Slike govore sve a i ne baš sve.Čuvan je u sobi 12 godina.Uvežen je iz Švajcerske.U saobraćajnoj mu stoji 35 kw.Kao da ima blokadu nekako ne vuče kao da ima 750 ccm.Možda neko zna više o blokadama i tržištima za razne zemlje. Obicno se smanjuje precnik usisnih i izduvnih grana,dizne u karbovima,a u nekim slucajevima i bregaste.Prelep primerak,a ako nije na nasim tablama imaces problema pri uvozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavalac ni pomenutih Hornet i Bandita ali po mom misljenju nisi pogresio i prelep je primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, brankom je napisao: cebejka kakva masina......a kako sam ponosan vlasnik jednog primerka par fotki nije na odmet kolega da napomenem samo isto je svajcarac 96 god i u saobracajnoj mu pise 35 kw ali nemoj da te to brine otvoren je on na 77 hp.. Fantastično izgleda čista 10-ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga forsirao isao sam do 130 km/h.Nekako kad sednu dvoje kao da nema neku snagu za 750ccm.Doduše nemam nekog iskustva sa 4 cilindra.Mada mi se javlja knedla izmedju 1000 i 2000 obrtaja posle je sve u redu.Moguće od stajanja ili do karbova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Goran1982 je napisao: Fantastično izgleda čista 10-ka Vizir je odličan.Moram da rešim pod hitno.Jel kappa ili je Ivan Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankom 41 Napisano Septembar 29, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: nova pazova Motocikl: Suzuki Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vizir je dosao sa njim ali nema neku oznaku pa predpostavljam da je njegov ili je prehodni vlasnik ugradio,uglavnom malo je niži pa nepruža bas toliku zaštitu tj bije u kacigu ..ali tu je zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Septembar 29, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bas gresite ....iako je iz svise ima blokadau i ne VUCE SA FULL snagom.Blokada je na usisnim flansama i samo tu nema blokade na bregastama i elektronici....tako da nemoj da te buni sto ti ne vuce kao sto treba da vuce 750 u stok verziji . Resenje jako prosto ...skini karburatore i skini sa svake flanse po jedan limcic u opliku polumeseca ....za to ti ne treba majstor . Meni je licno drago sto sam cuo da ti je sa blokadom jer nije onda imalo sanse da se vrti u besvest samim time je agregat bas sacuvan JEDAN SAVET JAKO BITAN !!!! Kada budes menjao filter vazduha NEMOJ SE ZAJEBATI I UZETI ZAMENSKI !!! samo originalni Hondin ...jeste skuplji ali ima debeooooooo razlog a mnogi majstori em i neznaju a i ne pogledaju ..... Evo o cemu se radi....na zamenskom Hiflo filteru je otvor rupe upola manji kao i kod K&n filtera nego sto je originalni i kada ga stavis motor brlja i vuce samo uz veci gas naliva goriva kao lud i nema elasticnost . PROVERENO nazalost kod mog primerka koji sam imao...hteo sam da mu sve izmenim tokom zime i posle skoro mesec dana tragajuci za uzrokom .....SRECOM MOJOM nisam bacio stari filter pronadjem u cemu je muka. Inace raznorazni majstori su mi izmisljali toplu vodu cak hteli da bruse i igle na siberima i da menjaju dizne ...sto naravno nisam dozvolio jer sam ga dovezao na tockovima kada sam ga kupio i radio je fantasticno sve dok nisam zamenio PROKLETI hIFLO FILTER. Motor je nepoderiv bukvalno...pravi pogodak hondinih inzinjera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Puno puno hvala.Nekako sam bio siguran da mora da vuče bolje.Ranije sam imao transalpa 600ccm pa je u nekim trenucima imao veću eksplozitivnost.Kaži mi molim te jel su ti prstenovi bliži cilindrima ili su sa druge usisne strane karburatora?Koliko mogu da procenim rezervoar se skida za ovaj poduhvat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Septembar 30, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me pamcenje drzi a slabo me sluzi ,mislim da je na usisu....rezervoar i plasticne stranice skidas obavezno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug svaka informacija mi puno znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...