pashutin 165 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze, bukvalno jedan dan proveden u Grckoj. Zbog posla, naravno, nisam mogao sa porodicom na more tj nije mi odobren odmor vec sam samo preusmeren na teren u Svilajncu dok su moji otisli na more.U petak uvece idem firminim kolima od Paracina do Beograda, ostavljam kola u firmi i idem kuci da odspavam par sati, jer mi radno vreme u Svilajncu na Turskom toku pocinje od 04h No, ustanem ja lepo na vreme, na motor i budem na radnom mestu po dogovoru sa kolegama u 05:30 Vec skracen put za koji km.Odradim 2 smene i u nedelju predvece krenem put sela Pecenjevce kod Leskovca gde nocim i cekam jutro da bih uradio zeleni karton.Naravno, moji nemaju pojma da dolazim Dolaze kilavci iz osiguranja skoro tacno u 8:30, i zavrsise mi sve, racunam oko 9 sam posao.Iskreno, osim naseg novog autoputa, i miline voznje kroz Makedoniju motorom a ne kolima nista specijalno nema da se vidi. Vrucina je bila dobra, ali na mene nije uticala nista specijalno.A i granice i putarine se prelaze precicama Kad sam vec tamo, ajde da svratim do Soluna u moto market, lepo sve ispitao, lokaciju, radno vreme, milina sto je na periferiji u industrijskoj zoni. Ja ispred, kad ono katanac, kao da su juce zatvorili Pri stizanju u Paraliju pokusao da ih nadjem na plazi izmedju Olimpika i Paralije ali bezuspesno, pa sam resio da ih sacekam ispred smestaja uz giros i pivce .Naravno, kao i uvek, pocinju da me zovu sa posla i kazu, sutra putujes za Afriku, da upropaste i to malo zivota sto imam Ne rece ja , imam suncanicu, moram odmoriti par dana...I nakon 15tak minuta eto ti, stizu, istovaraju se klinci, mladji stao, gleda, nije mu jasno, pa vuce starijeg za ruku da proveri Sreca stvarno neopisiva, cak mi se i zena obradovala Sad za sutra cemo videti, treba da se predje 700 km do kuce 10 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9799 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 1976 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan U tom Moto marketu sam i ja kupio vizir, cuvali mi 7 dana jedini primerak, iako sam bio samo indijanac koji ih je zvao na telefon i rekao da dolazim kroz par dana, bas snabdevena prodavnica sa ok cenama..Sta rade ove vrucine od coveka, teraju ga na svakakve radnje.. Svaka cast! Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13217 Napisano Avgust 13, 2019 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To su najlepši momenti. Samo neka zviždi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da Vam saljem kako smo se zezali, kupali, po ceo dan samo nesto jeli i setkali. Palo je cak i skitanje po pesku sto je na vreme prekinuto kad sam provalio da nema sanse da ga iscupam iz dubljeg peska, ali eto, i to je moralo da se proba. Tako da za danas je dosta ova kilometraza, i nemam reci kako sam je izdrzao bez ikakvih tegoba.Ali sto se mora, mora se, ujutro putujem na posao a fantastican Strom je uparkiran na mesec dana pauzu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...