Woofer 6 Napisano Avgust 2, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljubav na prvi pogled. Samo phantom blue je mogao doci u obzir Pozdrav svima, evo par slika tracera. Jedino sto mi do sad pravi problem je sjediste. Ovo mi je prvi motor i svi kazu da nisam navikao ali ja posle 30-40KM osjetim bolove u trtici Tezak sam skoro pa ko nosivost motora a i 2m Od modova ima svasta jer vidim da tu nema kraja. Uglavnom za sada je stavljeno: 1) akrapovic kompletan i izvadjen db killer 2) givi zastitna mrezica za hladnjak 3) givi tank torba ST602B i nosac za nju 4) yamaha top case 50L Stiže za koji dan: 1) givi crash ili roll barovi 2) usb hub koji ide u tank torbu 3) givi veći vizir i za njega nosač 4) givi zaštita odozdo za motor, auspuh itd.. Imam i par snimaka, evo linkovi: 1) tracer u stock varijanti https://youtu.be/gXxOy05gknI 2) akrapovic bez db killera https://youtu.be/rxg16dH5T94 Nemam sliku sa koferom jer sam ga juce namontirao. Imam milion pitanja za vas pa kad budete raspolozeni javite mi da vas pitam(gnjavim). 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 2, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova mašina, nisi morao da otvaraš temu jer o Traceru već postoji, ali nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Avgust 2, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti puno predjenih kilometara! Motor je predobar! Svaka cast na izboru..Sent from my S10+ (SM-G975F) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woofer 6 Napisano Avgust 2, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, djolji said: Neka je sa srećom nova mašina, nisi morao da otvaraš temu jer o Traceru već postoji, ali nema veze. nisam znao kako ide. Prebacite ako hocete, svejedno Kupio sam donju zastitu od givija ali ona odgovara samo na stock auspuh. Znate li nekog dobrog majstora da sa pažnjom to ukroji na akrapovic. Trebaće rezanja, brusenja ali moze se to uraditi profi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 2, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto si ti pokretač teme, najbolje da se obratiš adminu, piši mu u Opšte diskusije,, Kancelarija uprave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 2, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Meni generalno GT Varijanta ni jedna od ponuđenih boja se ne dopada. Na fotkama ova plava izgleda dobro, uživo je mat boja i nijansa skroz druga, smatram da je tim putem da li od strane dilera ili fotografa neko jeste napravio dobru photoshop retuširanje fotki i potencijalne kupce dovodi u zabludu, jer u Plattneru nisam ni skontao da je to ta paleta boja kada smo bili na Yamaha open day. Lično bih, a merkam GT varijantu da bi mi jedino doplata za boju po želji bila black - crna skroz. Takođe mi je zamerka što mu nije Up&Down shifter, već samo Up ali pretpostavljam da su to ostavili za sledeći GT model koji će se pojaviti. Iznosim svoje lično mišljenje, bez ljutnje, inače Motor je TOP i sa tim što dolazi u osnovnoj varijanti je i više nego OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 2, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan I savet za pokretača TEME da naslov promeni u Yamaha TRACER GT Gde bi ovde Vi koji posedujete relativno mlad i mnogima za sada nedostižan ili pak neispitan potencijalno sledeći motor doprineli savetima, iskustvima šta ih čeka, na šta obratiti pažnju i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...