Marek1987 801 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Molio bih za jedan savet. Otkad sam kupio motor nikako da sredim auspuh, tj izduvnu granu koja je na jednoj spojnici rascvetana pa to rešeno nekom seljačkom šelnom, pa ipak tu malo i propušta/prducka u odrđenim momentima i kvari mi užitak ko kamenčić u cipeli. Prvo sam pretpostavio da bilo koji auspuh servis to lako očas posla može da mi reši, zavari, ili šta već.. napravi novu izduvnu granu u najgorem. Međutim ja nazvah nekoliko auspuh servisa u mojoj okolini, oni me kategorički odbiše sa "A ne.. ne radimo motocikle". Mislim se, izduvna grana... koja razlika... Zanimljivo kako iz svih živih delatnosti beže od motocikala ko da su šugavi . Dajte molim vas preporučite mi ko to može da mi lepo sredi (ali onako sa ljubavlju ), ipak najbolje uvek prođem kad po preporuci nekog od vas nešto završim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti toplo preporucio andjelka iz bele crkve. Jeste da ima da se vozi,ali taman napravis lep izlet i zavrsis to i sto je bitno jako povoljno ,a dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 22, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marek1987 je napisao: Pozdrav kolege. Molio bih za jedan savet. Otkad sam kupio motor nikako da sredim auspuh, tj izduvnu granu koja je na jednoj spojnici rascvetana pa to rešeno nekom seljačkom šelnom, pa ipak tu malo i propušta/prducka u odrđenim momentima i kvari mi užitak ko kamenčić u cipeli. Prvo sam pretpostavio da bilo koji auspuh servis to lako očas posla može da mi reši, zavari, ili šta već.. napravi novu izduvnu granu u najgorem. Međutim ja nazvah nekoliko auspuh servisa u mojoj okolini, oni me kategorički odbiše sa "A ne.. ne radimo motocikle". Mislim se, izduvna grana... koja razlika... Zanimljivo kako iz svih živih delatnosti beže od motocikala ko da su šugavi . Dajte molim vas preporučite mi ko to može da mi lepo sredi (ali onako sa ljubavlju ), ipak najbolje uvek prođem kad po preporuci nekog od vas nešto završim. 0638060818 Andjelko BC. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, živi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...