Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je CBR600F4 Ultima Light serija, 2000god.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je CBR600F4 Ultima Light serija, 2000god.... Bez tegica na kormanu! Svaka cast, prelep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je Puno predjenih km miki josh jednom,vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je CBR600F4 Ultima Light serija, 2000god.... Bez tegica na kormanu! Svaka cast, prelep motor... I bez jednog zmigavca... Sitnice cu polako poceti da sredjujem, trenutno skupljam pare za novu zadnju gumu i plocice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8910 Napisano Maj 11, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan uh, uf, uh! Dobarrr je! neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zuta osa Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlicna masina sa srecom da je vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 162 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan video sam te na motoru kad si dolazio u skolu u cetvrtak popodne umalo da nisi pogazio one devojke a motor je prelep uzivo,jedino malo otvori taj auspuh pa neka grmi honda poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan predivno motorce,,da se slatko navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan cestitke drugar...sjajna masina...da se lepo slazete...vidimo se da castis kolisku za ponov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam... Iskreno dugo sam se razmisljao da kupim 600F4,ali mi je bas mala......U svakom slucaju puno predjenih kilometara..... pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na lepim zeljama i komentarima.. video sam te na motoru kad si dolazio u skolu u cetvrtak popodne umalo da nisi pogazio one devojke a motor je prelep uzivo,jedino malo otvori taj auspuh pa neka grmi honda poz Rekao sam ti da je to moj brat uzeo motor kad sam bio u skoli . Inace nikom ne dajem motor otkad je brat pao sa stare Honde, cak ni caletu... A sto se tice zvuka skroz si u pravu, planiram da stavim neku Yoshimuru, otvorenu naravno da "ONO" u Hondi dodje do izrazaja.. "ONO" je nedefinisana stvar koju samo Honda ima, neki to zovu i dusa.. Ladno si kupio tu krsinu, pa to nista ne valja, agregat trosi ulje ko da je cvaja, menjac tvred i neprecizan, nissin ne koci nikako, sa showa ogibljenjem skace ko jarac, ma gori motor nisi mogao da kupis :D Gde su mladi, tu je i sala, a sad malo da se uozbiljim. Cestitam, motor je nenormalno dobar. Srecno da se navozas i da te sluzi kao svaka Honda Ja sam sa mojim Hornetom (koji ima potpuno isti agregat) presao do sada 3000 km i prezadovoljan sam, a verujem da ces biti i ti. Ja sa svojom 1200km za sada (2 nedelje) :D cestitke drugar...sjajna masina...da se lepo slazete...vidimo se da castis kolisku za ponov... Naravno, samo mi na PP posalji tvoj br. menjao sam karticu jer sam izgubio telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan sjajan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan sve cestitke puno bezbednih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan pravi motor si uzeo ..cestitam i puno bezbednih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan SVI MOTORI SU DOBRI SAMO SE SA HONDOM UZIVA. CESTITKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da zvizdi, zvuk je nevidjen kao turbina.. Ali brate kad pocne onaj dublji zvuk preko 6000rpm, a pogotovo sa otvorenim auspuhom :o ;D Malo bi hteo da povecam decibele,jer me izgleda ljudi slabo primecuju u gradu.. (zamalo da zgazim 2x dedu nekog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da zvizdi, zvuk je nevidjen kao turbina.. Ali brate kad pocne onaj dublji zvuk preko 6000rpm, a pogotovo sa otvorenim auspuhom :o ;D Malo bi hteo da povecam decibele,jer me izgleda ljudi slabo primecuju u gradu.. (zamalo da zgazim 2x dedu nekog) Uporan neki deda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...