Stefannn 0 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam sprint sport 50 cc 4t bio mi je kod majstora nije hteo da upali on mi ga ja namestio i radio je nekih nedelju dana , bio sam se vozio i kad sam stao da se parkiram iz filtera za vazduh mi je poteklo gorivo i od tad nece da upali. Zvao sam majstora on mi je reko da moze da bude vakum pumpa, kad to budem zamenio ako tad ne bude hteo da upali jel zna neko sta bi drugo moglo da bude. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Maj 21, 2019 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Preliva karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefannn 0 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da namestim ako znas hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...