batakrca 10 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: KLE, GS500E, JAWA 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednje žmigavce za kle 500. Meni je ustvari propala ona guma, pa jos bolje ako mogu samo nju da nadjem. Novi su preko 2000 dinara po komadu i to mogu uvek da nadjem. Ako neko ima polovne sa dobro ocuvanom onom gumom još bolje. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Uključujem se u potragu. I meni treba samo ta guma. Može i više komada. Pa da imam.Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakrca 10 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: KLE, GS500E, JAWA 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da, definitivno može više komada te gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Maj 14, 2019 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jel odgovara sa Z750 2009? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan https://s.click.aliexpress.com/e/cmOVOh9e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Maj 15, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li odgovara,jedino da se premeri pa da vidimo.Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Guma zmigavca kawasaki 10.05.2019 - ID 73082982 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nova guma koja drzi zmigavac, odgovara na dosta kawasaki modela ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Maj 16, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Skupo. Neko mi je rekao da to košta oko 3oo dinara. Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 16, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan migavac OEM košta oko 22 USD, tako da je gornji oglas za gumu baš skup. Kineske imaš par za isti novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...