Dajver 3 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko video uzivo Hondu Hornet zutu u 3T Racingu da mi kaze u kavom je stanju? Cisto da znam da li da se cimam do tamo iz Beograda da ga vidim? www.3t-racing.com/ponuda_prikazi.php?id=99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je doda uzeo svog Horneta tamo....Sacekaj da on vidi temu... Mada mislim da je par ljudi sa foruma videlo taj Hornet..... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i biki kg je tamo uzeo svog horneta,,,pitaj njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 9, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tamo kupio Horneta, a gledao sam i ovog zhutog. Motoru je farban rep, zashto ne znam ali nigde nije ogreban i nishta drugo nije dirano... Preshao je 18500km koliko se secam i stvarno je u odlichnom stanju. Ako taj motor trazhish i odgovara ti cena, necesh dzabe da dolazish, ja ti garantujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=18753.msg244357#msg244357 date=1210358200] Ja sam tamo kupio Horneta, a gledao sam i ovog zhutog. Motoru je farban rep, zashto ne znam ali nigde nije ogreban i nishta drugo nije dirano... Preshao je 18500km koliko se secam i stvarno je u odlichnom stanju. Ako taj motor trazhish i odgovara ti cena, necesh dzabe da dolazish, ja ti garantujem. OK. Super i hvala puno. Icicu tamo u utorak najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam stigo iz Balosave. Mali strsljen izgleda bas dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...