vazlan 292 Napisano April 28, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Stender koji moze da se koriti kod motora koji nema centralni stender.Koristio sam na V-Stromu 650 dok nisam kupio original centralni stender. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano April 28, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Cena 30 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Maj 11, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može još neka slika, prilikom same upotrebe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Maj 11, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ga na V Stromu dok nisam kupio centralni stender.Posto je sada centralni na motoru ne mogu da demonstriram kako izgleda u praksi. Uglavnom se koriste rupe u koje se uvrću šrafovi za centralni.U te rupe se uvrću brezoni na koje se potom montira ovaj stender. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 13, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ga na V Stromu dok nisam kupio centralni stender.Posto je sada centralni na motoru ne mogu da demonstriram kako izgleda u praksi. Uglavnom se koriste rupe u koje se uvrću šrafovi za centralni.U te rupe se uvrću brezoni na koje se potom montira ovaj stender. a jel moze i na DL1000 ili pitam gluposti ?Sent from my SM-G920F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Maj 13, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hajde uslikaj onaj deo motora na koji bi se kacio originalni centralni stender i izmeri kolika je razdaljina od rupa,na koje se on kaci,do zemlje pa cu onda moci da ti kazem.Inace sirina nije bitna posto moze da se siri i skuplja po potrebi a ima i mogucnost podesavanja na dve visine.To sam radio po nacrtu kolege bajkera sa hrvatskog foruma.On ga je pravio za Stroma 2011 godiste a ja sam mora da ga prepravim za mog koji je 2015-to(bio je sirok).Po komentarima na njihovom sajtu javljali su se ljudi koji su ga koristili i za druge motore ali ne mogu da se setim koje.Pokusacu da progooglam pa mozda i dodjem do prave informacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jun 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jul 19, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da osvezim oglas.Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 2, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek trazi novog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...