Darko Mihajlovic 5436 Napisano April 22, 2019 (promenjeno) Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Poklopile mi se kockice pa sam uspeo da tri dana napravim sebi ugodjaj i odvezem u tri dana jednu lepu turicu , oko 700 km ... Necu puno ni da pisem , jer dosta vas zna dobar deo ovih predela ... Posle svih onih sranja oko reglera , ecu-a itd itd - ovo je bio relax-time ... Dakle , dan 1 ... Beograd - Zajecar .. oko 250 km .. spavanje kuci ... Cestobrodica , Rtanj , klasika Promenio April 22, 2019 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5436 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posle spavanja u Zajecaru , sutradan rano ujutru palim do Pirota ... Stara Planina , Babin zub , dolina potoka ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5436 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak iz Pirota u Zajecar zbog nocenja , da bih nazad do Beograda izvozao i Dunavsku magistralu ... na nekim deonicama me hvata kisa , ali nista ne moze da mi skine osmeh s lica 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano April 22, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Свака част Даре,само гасс! Ехх,кад се сетим како је добра вожња била уз Дунавску магистралу,било би лепо и ове године да испланирамо мото скуп у Зајечару! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5436 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine na zalost , vikend kad je moto skup - ja solim dupence na moru www.medinobend.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 22, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica svaka cas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5436 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala brat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...