bane45 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan E Sokole jesi SEVAC nek ide zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6738 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredno, sjajno. Posebno prijatno iznenadjenje je sto je grupa ljudi, ne tako mala, 30+ motora, koji prvi put u zivotu voze zajedno, vozila organizovanije nego bilo koja grupa u kojoj sam do sada vozio. Drustvo... sta reci, prvi put smo se uzivo videli /vecina/, a osecaj kao da smo stari prijatelji. Bez ikakvog mrkog pogleda, ne daj boze nesto vise, savrseno. Ja sam slikao analognim aparatom, dok razvijem.... potrajace pa stavljam. Jos jednom, ne znam sta je bilo lepse, grupa ili priroda. Ocaran. Pozzzzzz svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan eto to smo radili dok ste nas čekali, tresli se, brinuli, jurili naše nedostupne telefone i pitali se da li je sve ok ... lepo sam rekao gay momenat ja sam se bas brinuo za vas dvoje i bane45 a i crnamrlja.od muke smo morali da legnemo i zaspimo kako bi nam brze proslo vreme dok ne dodjete. sanjao sam strasan san! kao soko leti a otkopcana mu kosulja.Srrammmmmmmm vas bilooooooooooo.jer znate vi onaj vic jer imas jahtu jer imas vilu u monte karlu ma koji gej ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ... i tako smo nas cevorica brinuli za gay ekipu,narocito se zuca potresao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam na telefonu i poslednju fotku, poslednje grupe, na poslednjoj pauzi pred beogradom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan benjamine svaka cast za slike,eto konkurencije starijim umetnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sa modne revije Nolan sesira dolazak andjela pakla na Srebrno jezero Bendzamin razmislja u koju boju da ofarba ljubimca kafica na Srebrnom jezeru nindza Bendzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike sa moje ture: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18977.msg247554#msg247554 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala svima na divnom druzenju!!!!!!! Hvala na divnim fotkama banetu45 i gagi, benjaminu, crnoj mrlji!!!! Evo i nekoliko nasih amaterskih... fotkanje - hvatanje carolije Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo extra ..mora se ovo ponoviti uskoro opet..sto pre to bolje..romanticni trenuci ce naravno zavrsiti u naj trajnijem secanju:).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Grofe, al smo ispali na onoj slici iz voznje !! Izvini sto sam ti upropastio desktop ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan benjamine svaka cast za slike,eto konkurencije starijim umetnicima hvaala, imam ja još dosta da učim od njih ... što o fotkama što o vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 19, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko Japanci... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 19, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Auuh tek sad uspeh da sednem za comp. Dakle ljudi - stvarno KAPA DOLE (da ne kazem kaciga ). Ne znam da li ste svesni - ali vec nakon prvih 5km imao sam osecaj da sam vise brinuo za bezbednost svog sina dok sam ga ostavljao u vrticu nego na ovoj voznji. Pa na njegovoj dozvoli se ni mastilo jos nije osusilo a on je ladno s VAMA uknjizio >500km i to kakve voznje. A pri tome NI SEKUNDE RIZIKA koji bi nam pokvario velicanstven dozivljaj. NEPROCENJIVO. Nema reci kojim bi vam se - ali bukvalno SVIMA - zahvalio na PAZNJI, BRIZI i ZASTITI koju ste u svakom trenutku voznje pruzali mom junioru a svakako i meni kao pocetniku i novom u grupi. Putopis sa route kojom ce se voziti, topic "voznja u grupi" pa potom savrsena realizacija planiranog su u stvari tajna uspeha celog dogadjaja i ove nase kolektivne ekstaze - Lalajko majstore CESTITAMO od srca. svi smo milslili da ce kochaMladji da bude suvozač, a ustvari ybr je prašio ko veliki Smeško ... SVAKA ČAST! benjamine a i ostali - kochaMladji vam se zahvaljuje na komplimentima i bodrenju u vezi njegove voznje. ja takodje. to mnogo znaci svakom pocetniku a posebno kad je tako mlad - motor trazi samopouzdanje, ne voli na sebi nesigurnu osobu. Ma CAREVI ste. Jedino sto nakon svega mogu da kazem u ime obojice: KAD CE SLEDECA VOZNJA :'(??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...kao talenat da se izgubim, u jurcanju za VladimiromJ i plavim KLEom [izvini covek sto zaboravih kako se zoves] ... Taj sa plavim KLE sam ja. Ajde sad jednu fotografiju i tog KLE, ovako izgleda kao da nisam ni bio. Hvala Lalajku na sjajnoj organizaciji i hvala svima na fenomenalno provedenom danu. Žao mi je što sam morao zbog obaveza i udaljenosti ( ukupno 800+ km ) u nedelju da krenem u 8 i nisam išao sa vama nazad do Bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 19, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ...kao talenat da se izgubim, u jurcanju za VladimiromJ i plavim KLEom [izvini covek sto zaboravih kako se zoves] ... Taj sa plavim KLE sam ja. Ajde sad jednu fotografiju i tog KLE, ovako izgleda kao da nisam ni bio. Hvala Lalajku na sjajnoj organizaciji i hvala svima na fenomenalno provedenom danu. Žao mi je što sam morao zbog obaveza i udaljenosti ( ukupno 800+ km ) u nedelju da krenem u 8 i nisam išao sa vama nazad do Bgd. evo od mene neprikosnoveni dokaz za svakoga ko posumnja da nisi overio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj sa plavim KLE sam ja. Ajde sad jednu fotografiju i tog KLE, ovako izgleda kao da nisam ni bio. evo je jedna KLEmentina kod mene ... što je ružna boja, brate, daj nijansu, da farbam tako hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 19, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci kojim bih mogao da iskazem koliko sam ponosan na sve vas, na celu nasu BJB pricu... Stvarno ste na velicanstven nacin ostvarili sustinu i cilj postojanja ovog sajta i nas kao nekakve organizacije... Svaka cast svima! Moji matorci i sestra su mi dosli preko vikenda zbog neke svadbe i nikako nisam mogao da se izvucem... Ali mi je onih par minuta sa vama pred polazak napunilo srce za vikend Hvala svima za to. Sto se tice naredne vikend voznje, prepusticu cast nasem guru Lalajku da to natenane pripremi i blagovremeno objavi. A do tad cemo organizovati tradicionalnu voznju do Ljiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan momci svaka vam cast....bas mi je krivo sto nisam mogao dobiti slobodan dann:( turu do ljiga? jel to bese rostiljanje kao prosle god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja i od mene U ovom silosu u pozadini provedoh 2 meseca prosle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 19, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan turu do ljiga? jel to bese rostiljanje kao prosle god? Bas tako, al ovog puta bismo mogli da organizujemo i kupanje u bazenima banje, a i neko prase bi moglo da padne za slobodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 19, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan turu do ljiga? jel to bese rostiljanje kao prosle god? Bas tako, al ovog puta bismo mogli da organizujemo i kupanje u bazenima banje, a i neko prase bi moglo da padne za slobodu jel to neko pomenuo prasence : : ;D ;D ;D ;D :P kad ce ta voznja za ljig ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 19, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Recimo 31. Maj - 1. Jun Al bice tema o tome, hajde da ne offujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auuh tek sad uspeh da sednem za comp. Dakle ljudi - stvarno KAPA DOLE (da ne kazem kaciga ). Ne znam da li ste svesni - ali vec nakon prvih 5km imao sam osecaj da sam vise brinuo za bezbednost svog sina dok sam ga ostavljao u vrticu nego na ovoj voznji. Pa na njegovoj dozvoli se ni mastilo jos nije osusilo a on je ladno s VAMA uknjizio >500km i to kakve voznje. A pri tome NI SEKUNDE RIZIKA koji bi nam pokvario velicanstven dozivljaj. NEPROCENJIVO. Nema reci kojim bi vam se - ali bukvalno SVIMA - zahvalio na PAZNJI, BRIZI i ZASTITI koju ste u svakom trenutku voznje pruzali mom junioru a svakako i meni kao pocetniku i novom u grupi. Putopis sa route kojom ce se voziti, topic "voznja u grupi" pa potom savrsena realizacija planiranog su u stvari tajna uspeha celog dogadjaja i ove nase kolektivne ekstaze - Lalajko majstore CESTITAMO od srca. Pokusao sam da osetim delic tvoga zadovoljstva i ponosa iz ove price. Predpostavljam da je predivan osecaj dok gledas Junoira kako pegla ispred tebe. I ja jedva cekam da osetim to isto. Siguran sam da ste SVI svesni cinjenice, ali ja jednostavno moram da kazem da je BJB sa svima koji ga cine - CETVRTA DIMENZIJA !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...