Feniks1572 0 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim skuterom, kako do delova, a najveći problem mi je trenutno prednji blatobran za navedeni skuter, koji ne mogu nigde naći, pomoć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2700 Napisano April 2, 2019 Ne silazi, 4821 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim skuterom, kako do delova, a najveći problem mi je trenutno prednji blatobran za navedeni skuter, koji ne mogu nigde naći, pomoćДелови су скупи бар у МакедонииSent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlayco85 6 Napisano April 15, 2019 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim skuterom, kako do delova, a najveći problem mi je trenutno prednji blatobran za navedeni skuter, koji ne mogu nigde naći, pomoćKoje godine je proizveden,na njega pase blatobran od hyperpro1 zipa,stari tip koji se proizvodio do 2000godine.Da napomenem da ne odgovara blatobran da Sp modela...Sent from my SM-J610FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...