mrle 8643 Napisano Mart 28, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Neshaxx mi je dao dva stakla otprilike 2,40x80-90cm, oba su identična. Hteo sam da napravim pljosnati akvarijum. Prođe mnogo vremena, ne uradih ništa, samo pravim džumbus u hodniku zgrade. Ko hoće, neka dođe da ih nosi. Dva identična stakla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može li se iskoristiti npr za tuš kabinu? Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 29, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Ovo što se vidi na fotki je neka folija koja može da se skine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1080 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 562 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih jedno za tuš kabinu, ako može. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Mart 30, 2019 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih oba za akvarijum Ako vise volis ribice od tus kabina, sibni mi PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 31, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada Mare je prvi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano April 4, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 257x94cm. Maretu je veliko. Pa kome odgovara... idemo redom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1080 Napisano April 4, 2019 Drug član, 562 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara. Mislim, proveriću večeras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1080 Napisano April 5, 2019 Drug član, 562 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi, suviše je veliko. Hvala u svakom slučaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...