Maske 1 Napisano Mart 1, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Yamaha Fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi danas upalio skuter provozao se napravio 10tak km i vracam se kuce kad odjednom pade kazaljka od brzinomera i ugasi se onak mali displej dok je od temperature kazaljka ostala gde treba da bude kad za par sekundi se vratila ali motor izgubi snagu i ja zakocim stanem i motor se ugasi, da upalim on mrtav ne daje znake zivota sem sto se upali displej mali( samo da napomenem da mi je bas bas los akumulator) i pregua ga 100tinjak metara kod komsije i prespojim ga i on upali prevezem ga do kuce normalno jos se vozao posle toga 20tak min odem na kafu nakon pola sata upali bez problema dovezao kuci sve okej... Sad me zanima sta je to moglo da bude? Menjao sam ulje pre neki dan ali nisam filter ulja menjao jer nisam nasao negde da ga kupim pa sam porucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao da zameniš akomulator ? Ili bar da ga dobro dopuniš ? Meni se isto dešava kada je prazan ili slab. Napunim i teraj, samo što ja teram Majesty 250. Sent from my SM-J500FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maske 1 Napisano Mart 2, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Yamaha Fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kupio sam drugi akumulator danas ostavio sam ga da se formira pa cu videti sta je. Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...